Högkvalitativa bänkskivor i sten

Datum: 15 Mar 2023

Nerostein är ett ungt företag. Vi startade först i mars 2015, men starten har varit otroligt lyckad. Vi producerar idag bänkskivor till ca 600 kök varje vecka och har därmed bred kompetens och positionen som marknadsledare i Norden inom området. Utöver Finland, Sverige, Norge och Danmark har vi även ett starkt fotfäste i Holland och Frankrike, och givetvis även på vår hemmamarknad i Estland.

Vi på Nerostein tror att sten – utan tvekan – är det bästa materialet för bänkskivor i köket. Det är för att den är hållbar, läcker och praktisk.

Tillverkningen sker i Estland. I ett produktionsområde på 8 000 kvadratmeter har Nerostein 23 CNC-maskiner, 4 vattenjetmaskiner och 5 kantpoleringslinjer. Vatten från produktionsprocessen renas och återvinns och produktionsavfall hanteras av certifierade partners.

Granit är vackert och hållbart
Granit används flitigt för bänkskivor. Det hänger både ihop med att det är ett jättebra och hållbart material, och att dagligen hålla ren graniten med en fuktig trasa.

Marmor ger ett unikt uttryck
Det unika uttrycket av marmor gör att många vill ha detta material på köksbänken. Marmor kräver en hel del underhåll för att hålla sig snygg över tiden. Marmor är ett material som absorberar vätskor relativt lätt. Olja och fett lämnar därför fläckar ganska snabbt. Dessutom är marmor relativt benägen för repor och missfärgning.

Komposit och keramik
Både komposit och keramik är exempel på material som har mycket låg porositet, och som knappt absorberar någon fukt alls. Keramik karakteriseras som ett icke-absorberande material. Det gör att det är minimal risk för att fläckar blir kvar om du spiller.

UTÖKAT SORTIMENT AV MATERIAL

I februari anlände 15 nya nyanser till våra Marazzi-stenar! Bland de nya skivorna kan du hitta både ljusa och mörka toner av marmormönstrade stenar, samt grönaktiga och blåaktiga stenar med en unik design!

Marazzi är ett av de mest kända varumärkena inom den keramiska industrin, säljs i mer än 140 länder och materialet symboliserar den bästa italienska stilen inom inrednings- och designsektorn.

Marazzi-stenar är lätta att ta hand om. Varmt vatten och ett milt rengöringsmedel är allt som behövs för daglig rengöring. Keramik är värmebeständig, och därför kan varma kastruller och stekpannor placeras direkt på arbetsytan.

Några Marazzi-stenar finns nu också tillgängliga i 20 mm tjocklek!

Kontakta oss gärna i Nerostein för att få veta mer om de olika bänkskivorna som finns och vilka möjligheter de erbjuder dig i köket, badrummet eller andra rum i huset.

Få nyheter om byggmaterial & produkter - direkt i inkorgen


Genom att surfa vidare på vår hemsida och använda våra tjänster så godkänner du till att vi samlar in data om dina besök.
Läs mer...

OK, jag förstår