Helix & Pitch

Datum: 30 Apr 2019

Lättrade handtag och knoppar med en rå känsla av elegant industrialism.

Den industriella trenden växer sig starkare och vi ser allt fler uttrycksfulla hem med en dramatisk touch av det råa och industriella. Mörka detaljer som skapar en tjusig kontrast och lyfter inredningen. I serien Helix & Pitch, med matchande handtag och knoppar, lyfts den industriella trenden fram och serien är en detalj som gör det enkelt att ta fram det industriella i ett hem.

Lättrad yta som blir extra härlig att greppa
Helix & Pitch har en lättrad yta som sticker ut och ger en härlig känsla när handtagen eller knopparna greppas. De är alltså inte bara snygga att titta på, utan också funktionella.

Stora valmöjligheter
Helix finns i flera olika utföranden som modernt mattsvart, klassisk rostfri look, mässing och antik brons, vilket ger stora valmöjligheter till att matcha med en redan befintlig stil eller förnya med en helt ny. Dessutom kan man lätt skifta handtagets utseende genom att välja med eller utan bricka – vilket även gäller Pitch. Både Helix och Pitch passar utmärkt i köket, hallen eller på byrån.

Läs mer i produktbladet för Helix & Pitch.

Mer om produkten Handtag

Handtag

Handtag till kök, badrum, garderober, byråer och alla tänkbara möbler.

Handtag

Läs mer

Profilhandtag

Läs mer

Rostfria handtag

Läs mer

Trähandtag

Läs mer

Infällnadshandtag

Läs mer

Möbelbeslag

Läs mer

Skålhandtag

Läs mer

Övrigt

Läs mer

Få nyheter om byggmaterial & produkter - direkt i inkorgen

Genom att surfa vidare på vår hemsida och använda våra tjänster så godkänner du till att vi samlar in data om dina besök.
Läs mer...