Helhetslösningar för alla behov av golvavjämning

Datum: 8 Nov 2021

I närmare 30 år har vi erbjudit våra kunder entreprenader med golvavjämning där vi tar helhetsansvar, från förfrågan till slutbesiktning. Säljare och projektledare är samma person hos oss. Det innebär att du har en kontaktväg in till oss och att du aldrig behöver tveka på att någon tar ansvar för tidsplan, kvalitet, och kostnadseffektivitet.

Egen utveckling och produktion ger kontroll på hela tillverkningskedjan och säkerställer hög och jämn kvalitet. Du får fulla garantier på både utförande och material.

Vi levererar över hela Sverige med hjälp av vårt nätverk av certifierade golvläggare. Avjämningsmassan levereras med våra moderna pumpbilar som har hög kapacitet och korta ställtider. Den helintegrerade blandningsprocessen ger en näst intill dammfri miljö. Dessutom är de tysta - inget buller på bygget med andra ord.

Vill du ha ett platsbesök? Vi kommer gärna och tittar på de faktiska förutsättningarna. Tillsammans hittar vi lösningar som ger bästa möjliga prisbild för er. Du får en tydlig offert med totalpris och räkneexempel på alternativa skikttjocklekar och etappstorlekar.

Hur ser dina behov ut? Kontakta oss på tel 0660-29 95 30 eller via mejl forsaljning.se@kiilto.com

Få nyheter om byggmaterial & produkter - direkt i inkorgen


Genom att surfa vidare på vår hemsida och använda våra tjänster så godkänner du till att vi samlar in data om dina besök.
Läs mer...

OK, jag förstår