Heda Hybridbjälklag för trästommar

Datum: 6 Mar 2019

Heda Hybridbjälklag är det tunna och tysta träbjälklaget. Det passar lika bra i villor som i stora flerfamiljshus och ger en lägre totalkostnad än ett renodlat träbjälklag med motsvarande ljud- och brandegenskaper. Bjälklagselementen väger ca 200 kg/m2.

Förutom att byggandet går fort med prefabricerade element får man omgående en stabil yta att gå på när man ska arbeta vidare med installationer. Arbetet med rör och el kan ske uppifrån. Bjälklagselementen skräddarsys med el- och VVS-installationer som gjuts på rätt plats i betongen. Hybridbjälklaget går utmärkt att kombinera med golvvärme.

Heda Hybridbjälklag är brandtestat hos RISE i Borås och är klassat REI 60 med hänsyn till brand.Vi levererar Hybridbjälklag till bland annat ägarlägenheter, bostadsrätter, hyresrätter, villor, fjällstugor, parhus, äldreboende, församlingshem, kontor m.m.

Hedareds Sand & Betong är ett familjeägt företag med en historia som sträcker sig ända tillbaka till 1952. Vår företagsfilosofi är att det gedigna och genomtänkta alltid har bäst förutsättningar att hålla i längden.

För mer information om Heda Hybridbjälklag kontakta Kjell Samuelsson tfn 033-22 24 16 eller kjell.samuelsson@heda.se

Referensprojekt från Hedareds Sand & Betong AB

Kvarteret Teleborgsskogen

Kvarteret Teleborgsskogen

Nybyggnad | Växjö | 77 Mkr

Nybyggnad av flerbostadshus som uppgår till 5 byggnader i Växjö med 80 lägenh...

Få nyheter om byggmaterial & produkter - direkt i inkorgen


Genom att surfa vidare på vår hemsida och använda våra tjänster så godkänner du till att vi samlar in data om dina besök.
Läs mer...

OK, jag förstår