Hawa & Göthes i tätt samarbete

Datum: 9 Maj 2019

Sedan årsskiftet 2016/17 har Göthes Industribeslag och Hawa Sliding Solutions ett tätt samarbete. Göthes Industribeslag lagerför stora delar av Hawa’s ordinarie sortiment av skjutdörrsbeslag. Hawa är dessutom marknadsledande var det gäller mobila och vikbara glasväggar. Framförallt finns dessa glasväggar i gallerior, shoppingcenter, olika resecentrum och banker.

Göthes Industribeslag har som enda återförsäljare i Norden tagit upp ett lager på olika reservdelar för dessa mobila/vikbara glasväggar, det som även kallas Shop/Foldsystem. Hos Göthes Industribeslag hittar du allt ifrån lås, rullar, regler, skenor mm till dessa system.

Göthes Industribeslag AB är en erfaren grossist och distributör av lås- och beslagssystem. Oavsett om det är trä, aluminium, stål eller pvc så har vi de lås och beslag som efterfrågas.

Vi tillhandahåller alla typer av; dörr-, fönsterbeslag, mekaniska - automatiska dörrstängarfunktioner, utrymningsbeslag, mekaniska - elektroniska lås samt byggnadsbeslag.

Vårt omfattande materialcentrum i Falun har mer än 10 000 olika lås- & beslagsartiklar i lager. Förutom huvudkontoret i Falun finns filialer i Stockholm och Göteborg.

Ladda ner vår skrivbordsapp


Få nyheter om byggmaterial & produkter - direkt i inkorgen

Genom att surfa vidare på vår hemsida och använda våra tjänster så godkänner du till att vi samlar in data om dina besök.
Läs mer...