Har du/ni en farlig brunn?

Datum: 5 Jun 2018

Nu är det hög tid att säkra farliga brunnar med fallskydd. Med fallskydd monterat i brunnen förhindras att olyckor där främst barn och djur kan komma till skada.

Vem bär ansvaret om olyckan är framme?
Det är markägaren/fastighetsägaren som är ansvarig för att brunnarna är säkrade. Kommunen ska se till att kommunala brunnar är utrustade så att olyckor förhindras. Du/ni kan se till att nästa olycka INTE sker hos er.

ISP fallskydd = originalmodellen sedan 1994
ISP fallskydd är ”originalmodellen” som funnits på marknaden ända sedan 1994 Se upp för kopiorna – alla är inte seriösa! ISP fallskydd är typgodkända och kontrolleras årligen av RISE, tidigare kallat SP – Sveriges Provningsanstalt och är svensktillverkade av bästa tänkbara material, syrafast rostfritt stål.

Fallskydd – en effektiv och prisvärd försäkring
Att montera fallskydd behöver inte kosta mer än från ca 500 kr och då monteringen görs enkelt av en person blir det verkligt kostnadseffektivt.

Montera fallskydd redan idag – vi ger oss inte förrän alla brunnar är säkrade!

Kontakta mig; Birgitta Frosteby

Tel: 016-96271 eller 070-665 89 33
mail: birgitta@isp-prod.com

Mer om produkten Fallskydd

Fallskydd

Fallskydd för brunnar

Fallskydd för brunnar

Läs mer

Referenser

Läs mer

Varför fallskydd?

Läs mer

Monteringsanvisning för fallskydd

Läs mer

FÅ NYHETER OM MATERIAL &
PRODUKTER - DIREKT I INKORGEN

Vår policy för datahantering, integritet och cookies

Genom att surfa vidare på vår hemsida och använda våra tjänster så godkänner du till att vi samlar in data om dina besök. I vår integritetspolicy förklarar vi vilken data vi samlar in, varför vi samlar in den och vad vi använder den till.
Läs mer...

OK, jag förstår