Handtag och knoppar från Beslag Design

Datum: 3 Okt 2018

Hur hade det varit utan handtag på dörrar och lådor? Eller belysning i garderober och skåp? Visst hade tillvaron genast blivit lite krångligare. Men förutom att fylla en rent praktisk funktion kompletterar detaljerna den övriga inredningen och visar personlighet och temperament hos den som skapat rummet.

Vi på Beslag Design har koll på de senaste trenderna och på det som håller stilen i en evighet. Detaljer som tål livet. Som mjukar upp eller stramar till, som sticker ut eller smälter in. Hos oss hittar du handtag, belysning, ben, förvaring, knoppar och beslag. Små saker som gör stor skillnad. Detaljerna som gör helheten med andra ord.

Läder
En trend med rötter i svenskt hantverk som är på väg att bli en klassiker. Längtan efter vackra naturmaterial som håller länge och åldras med värdighet bara växer. Kvalitetsdetaljer i naturgarvat läder är både djärvt och lyxigt, samtidigt som det skapar sköna kontraster mot andra material.

Trä
En trend på uppgång är den lite mer nedtonade stilen med naturliga material, rundade kanter och organiska former. Detaljer med taktil känsla. Valnöt och mörka träslag flirtar nostalgiskt med 50-talet, och den djärve blandar olika träslag för ett högst personligt uttryck.

Svart
Svart, svartare, svartast! Effektfullt, dramatiskt och sobert. Svarta detaljer kommer vi att få se ännu mer av. Som ett utropstecken, eller en genomtänkt helhet. Mixa gärna olika mörka material, blankt mot matt. Svärtan ger en smakfull kontrast, ett rent och avskalat intryck.

Mässing
Mässing är en värmande detalj för våra svarta, vita och gråa hem. Metalltrenden har funnits ett par år nu och mässingen är den som lyst starkast och längst av dem alla. Så vi kommer även i fortsättningen att se de gula metalltonerna som ger en lyxig känsla och passar fint tillsammans med de flesta färger. Allra trendigast sägs bli att mixa olika metalltoner i inredningen.

Läs mer i broschyren!

Få nyheter om byggmaterial & produkter - direkt i inkorgen

Genom att surfa vidare på vår hemsida och använda våra tjänster så godkänner du till att vi samlar in data om dina besök.
Läs mer...