HandiBlock

Datum: 28 Feb 2018

Ny packbit som ger större flexibilitet, enkel och säker installation.
Testad och godkänd av ledande klassificeringssällskap och patenterade över hela världen.


Större flexibilitet
HandiBlock finns i fyra storlekar för att passa kablar och rör från 4 till 54 mm. Ett HandiBlock består av två moderblock och två inlägg. Varje kompressionsring på inläggen har tydliga markeringar för att indikera olika kabel / rördiametrar. Detta hjälper installatören att snabbt och säkert identifiera rätt kompressionsring.

Kompressionen av kabel / rör deformerar inte HandiBlock-delarna. Det innebär att alla delar av HandiBlock kan återanvändas för ominstallation. Denna funktion ger en renare och effektivare arbetsplats, mindre slöseri av material och ökar kundernas miljöansvar.

Extra flexibilitet med HandiPlugg
Genom att installera en HandiPlugg i HandiBlocket kan du snabbt och enkelt skapa ett reservblock. Detta är ett sätt att förbereda framtida kabeldragning / rörledning. HandiPluggs lågviktiga design, tillsammans med HandiBlock, skapar en säker trycktät enhet. Pluggens unika design bibehåller också inläggens runda form, även efter en längre period av kompression.

Den omfattande testningen som utförts på HandiPlugg indikerar att den kan klara tuffa miljöförhållanden i mer än tjugo år, och kan återanvändas om och om igen. Varje HandiBlock med en plugg ger också extra brandskydd. Den del av inläggen som sticker ut från moderblocket, fungerar som en liten men effektiv värmesköld.

Få nyheter om byggmaterial & produkter - direkt i inkorgen

Genom att surfa vidare på vår hemsida och använda våra tjänster så godkänner du till att vi samlar in data om dina besök.
Läs mer...