Handgjorda fläktar, som du vill ha dem

Datum: 16 Maj 2018

Gott hantverk är grunden som Fjäråskupan vilar på. Varje kupa vi producerar är unik och tillverkas på beställning i vår fabrik i Torslanda utanför Göteborg. Det ger dig oändliga valmöjligheter när det gäller allt från färg och form till storlek och funktion. Inga storlekar eller format är för svåra och vi kan tillverka fläktar för alla typer av ventilationslösningar. Det är bara fantasin som sätter gränser. Här ser du tre exempel på fläktar från oss på Fjäråskupan.

Diskret – En diskret lösning med oanade talanger
Diskret är kupan som verkar i det tysta. Först när glasskivan fälls ut blir den märkbar i ditt kök. Glasskivan främjar fläktens uppsugningsförmåga och ger samtidigt klar sikt över matlagningen.


Strikt – Minimalism och elegans i skön förening
Strikt är fläkten för den sparsmakade som har höga krav på finish och funktionalitet. Med polerade hörn och sofistikerad styrning i undersidan passar Strikt i de allra flesta kök, speciellt hos den som vill ha diskret elegans med extra bra funktion.


Fasett – Ruff och rolig materialmix
Fasett har en rak och okonstlad look där materialet verkligen får ta för sig. Den är gjord i trådglas, som innehåller små tunna trådar av stål. Tekniken var en tidig form av säkerhetsglas och föregångaren till dagens härdade glas.

Få nyheter om byggmaterial & produkter - direkt i inkorgen

Genom att surfa vidare på vår hemsida och använda våra tjänster så godkänner du till att vi samlar in data om dina besök.
Läs mer...