Hållbara fasader med unika designmöjligheter

Datum: 14 Maj 2020

I vårt sortiment av kompletta fasadsystem hittar du kanalplast för ljusgenomsläpp, högtryckslaminat och aluminiumkomposit. Oavsett vilket material du väljer garanterar vi hög kvalitet och ett varierat utbud med fokus på design och stora möjligheter när det gäller visuella uttryck. Max Compact Exterior och StacBond är flera arkitekters nya favoritmaterial tack vare unika designmöjligheter och smarta upphängningssystem. Med kanalplast från Rodeca kan du skapa fantastiska miljöer med naturligt ljusgenomsläpp.

Våra fasadmaterial:

Fundermax Max Compact Exterior: smarta och hållbara lösningar för fasad och väggbeklädnad. I vårt sortiment av kompletta fasadsystem för både privata och kommersiella fastigheter hittar du kanalplast för ljusgenomsläpp, högtryckslaminat och aluminiumkomposit.

Rodeca: ett komplett system av kanalplast med tillhörande profiler, fästelement, packningar och tejper. Panelerna är tillverkade av polykarbonat och har en mycket god isolerande förmåga. Materialet släpper igenom mycket ljus samtidigt som det isolerar väl och filtrerar bort UV-strålning. Materialet går att få i 100% återvunnet utförande (begränsat antal färger).

StacBond: ett skivmaterial av aluminiumkomposit för klädnad av bland annat fasader och dörrar. Skivan består av en kärna av polyeten eller mineral som är täckt på båda sidor av en lackerad 0,5 mm tjock aluminiumplåt. StacBond levereras även med ett komplett upphängningssystem anpassat efter det aktuella projektet.

Läs mer om vårt sortiment inom fasad på gop.se

Mer om produkten Fasad

Fasad

Smarta och hållbara produkter inom fasad och väggbeklädnad. Kompletta fasadsystem för både privata och kommersiella fastigheter.

Stacbond

Läs mer

Rodeca

Läs mer

Rodeca - Broschyr

Läs mer

Högtryckslaminat Fasad Max Compact Exterior

Läs mer

StacBond - Säkerhetsdatablad

Läs mer

StacBond - Tekniskt datablad

Läs mer

Rodeca - Tekniskt datablad

Läs mer

Få nyheter om byggmaterial & produkter - direkt i inkorgen


Genom att surfa vidare på vår hemsida och använda våra tjänster så godkänner du till att vi samlar in data om dina besök.
Läs mer...

OK, jag förstår