Hållbar uteplats med minimalt underhåll

Med Thompson’s One Coat Water Seal kan tiden för underhåll av uteplatsen reduceras betydligt. En enda strykning långtidsförseglar och skyddar trallvirket och väljer man att efter ett år stryka en andra gång håller skyddet i upp till tio år.

One Coat Water Seal är sedan 1996 originalet bland kiselemulsionsprodukterna på den svenska marknaden. Det stärker ytan, motverkar sprickor och stickor samt avvisar smuts och vatten. Behandlingen skyddar även mot grönalger och mögel och träet blir rent, ljust silvergrått och får en naturligt vacker lyster. Ytan blir också jämnare och lenare att gå barfota på.

Med endast ett minimalt mått av underhåll ger alltså One Coat Water Seal en behaglig uteplats som håller i längden. Produkten finns att köpa i välsorterade Bygg och färghandlare.

M&P Paint & Coatings AB är idag Sveriges ledande återförsäljare av specialprodukter inom färg, lack, spackel, rengöring och måleriverktyg. Fokus ligger på användarvänlighet och perfekta slutresultat och bland slutkunderna finns både professionella och hemmafixare.

För ytterligare information, kontakta: Peter Ljungqvist, M&P Paint & Coatings AB
Tel: 031 -773 80 71, E-post: info@mmpc.se

Vår policy för datahantering, integritet och cookies

Genom att surfa vidare på vår hemsida och använda våra tjänster så godkänner du till att vi samlar in data om dina besök. I vår integritetspolicy förklarar vi vilken data vi samlar in, varför vi samlar in den och vad vi använder den till. Läs mer...

OK, jag förstår