Green Furniture <3 Hållbarhet

Datum: 14 Jun 2019

Green Furniture designar platsskapande möbler baserade på hållbara principer.

Green Furniture introducerades på Stockholm Furniture Fair 2010, med en vision att skapa hållbara och moderna klassiker. Möbler med hjärta och själ som säger något om kundens smak och känsla av ansvar. Design som baseras på hållbara principer, tillverkade efter högsta kvalitetskrav, så att man kan behålla sina möbler riktigt länge. Våra möbler skapar ett gott verktyg för att inreda fantastiska publika platser.Våra fyra hörnstenar inom vårt hållbarhetsarbete som vi aktivt jobbar med är: Kemisk Medvetenhet, Design & Resurser, Återplantering och Förlängt Ansvar. Läs mer om vårt hållbarhetsarbete här.Våra produkter
Med våra modulära möbler kan du skapa flexibla lösningar som möter platsens behov, formar hur vi interagerar med den och med varandra. Dessutom är möblerna enkla att konfigurera om, så de kan följa platsens utveckling i många år framåt. Våra sittmöbler i organiska former är flödesskapande, platsbesparande och känns tack vare sin kurvatur sköna och följsamma att använda, trots att sittytan är skapad helt i trä. Se mer av våra möbelserier Nova C och IOU. Missa inte våra nyheter Recliner och Perch!

Vår belysningsserie tar ännu ett steg längre mot att ta in naturen i rummet, skapar en stämningsfull känsla och ger dessutom en fin akustik med sitt lövverk i mjuk ull. Se mer av Leaf Lamp här.

För att skapa en helhet i inredningen har vi tagit fram en serie kringprodukter som kompletterar våra möbler, se allt från Radius serie här.Våra gröna platser
Vi vänder oss mot sektorer som skola, köpcentrum, kontorslobby, väntplats, flygplats och andra transporthubbar. Vi finns idag huvudsakligen på marknaderna Skandinavien, Centraleuropa, Storbritannien, Nordamerika, Oceanien och Nordafrika. Ta en titt på alla våra gröna platser här.


Planera ditt projekt
Med vårt Planeringsverktyg kan du skapa din egen design med moduler och färdiga konfigurationer från Nova C serien. Experimentera med gränslösa formationer eller ladda upp din egen planritning och designa ovanpå den. Möjligheterna är oändliga, faktiskt! Prova planeringsverktyget här.

I vårt filbibliotek kan du söka och ladda ner BIM-objekt, informationsblad, manualer och bilder på våra produkter och referensprojekt. Prova filtret för att avgränsa din sökning. Gå till filbiblioteket.Säg hej till Dennis!
Dennis har huvudansvaret för Green Furniture's nordiska marknad med fokus på arkitekter, nyckelkunder och återförsäljare. Han är en positiv och glad kille som gör allt för att hjälpa till med sina kunders projekt, så tveka inte att höra av dig till honom på dennis.wirenborg@greenfurnitureconcept.com eller +46 (0)76 285 03 72.

Få nyheter om byggmaterial & produkter - direkt i inkorgen


Genom att surfa vidare på vår hemsida och använda våra tjänster så godkänner du till att vi samlar in data om dina besök.
Läs mer...

OK, jag förstår