Gree Fairy luftvärmepump

Datum: 26 Sep 2019

Världens största värmepumpstillverkare, Gree har lanserat den nya luftvärmepumpen Fairy. Den smäckra, rundade och vita inomhusenheten är mycket lämpad för våra skandinaviska ljusa hem. Fairy är både miljövänlig och mycket effektiv.

Inomhusdelen är utformad för att effektivt fördela värmen samtidigt som den är diskret. Den tysta inomhudelen, kan anpassas upp till sju olika fläkthastigheter. Vilket gör den till ett eftertraktat val som ett ekonomiskt och prisvärt uppvärmningssystem i hemmet.

Fairy kan även användas som energieffektiv kylning under sommarens heta dagar, vilket ger en frisk och bekväm inomhusluft.

Fairy är utrustad med inbyggd wifi, det betyder att pumpen kan kopplas upp mot ett nätverk och styras från en app i telefonen eller annan smart enhet som hanterar appar.

Fairy har Gree:s patenterade 2-stegs kompressorteknik som är speciellt utvecklad för nordens kalla klimat. Den här revolutionerande effektiva tekniken möjliggör att Fairy kan leverera mycket hög effekt & energi- effektivitet till och med under -30˚C.

Tack vare Fairy’s mycket breda effektspann så levererar den hög energieffektivitet & energibesparing under alla årstider.

För högre komfort är det möjligt att med Fairy ställa in temperaturen steglöst med 1˚C noggrannhet från +8˚C till +30˚C. Detta gör att Fairy passar lika bra att användas i fritidshuset som till det egna hemmet. Funktionen garanterar att temperaturen är rätt i alla situationer.

Gree:s kvalitativa och lättanvända fjärrkontroll innehåller den unika iFEEL funktionen som med en knapptryckning mäter och reglerar rumstemperaturen vid området där fjärrkontrollen ligger och inte vid taknivå där inomhusdelen är installerad.

GREE Fairy produktblad

Gree Amber Luftvärmepump

En toppmodell som är effektiv och miljövänlig. Inomhusdelen är designad att distribuera värme effektivt. Den nya innovativa teknik möjliggör att värmepumpen får högsta energiklass A+++ i både värme- och kyldrift.

NY INNOVATIV TEKNIK
Den patenterade 2-stegs kompressorteknik är speciellt utvecklad för nordens kalla klimat och med den nya revolutionerande och effektiva teknik möjliggör att Amber kan leverera mycket hög effekt & energieffektivitet till och med under -30.

MÅNGSIDIGT STYRNING MED I FEEL FUNKTION
För högre komfort är det möjligt att med Gree Amber luftvärmepump, ställa in temperaturen steglöst med 1°C noggrannhet från +8°C till +30°C vilket gör att Amber passar lika bra att användas i fritidshuset som till det egna hemmet. Funktionen garanterar att temperaturen är rätt i alla situationer.

GREEs kvalitativa och lättanvända fjärrkontroll innehåller den unika I feel funktionen, som med en knapptryckning mäter och reglerar rumstemperaturen vid området där fjärrkontrollen ligger och inte vid taknivå där inomhusenheten är installerad.

Luftvärmepumpen har inbyggt Wifi och med den funktionen kan den fjärrstyras för att till exempel höja temperaturen i fritidshuset från underhållsvärme till normal rumstemperatur, eller varför inte starta kylning när man är på väg hem från stranden en varm sommardag.

Gree Amber 25-35 produktblad
Gree Amber 50 produktblad

Mer om produkten Luft-luftvärmepumpar

Luft-luftvärmepumpar

SÄNK DINA UPPVÄRMNINGS­KOSTNADER!

Denna teknik passar bra för direktuppvärmda småhus och mindre butiker och verkstäder. Luft-luftvärmepumpen kan inte producera varmvatten. Den kan dock reverseras och fungera som luftkonditionering.Till skillnad från andra värmepumpsystem ger luft-luftvärmepump inte bara billig energi utan förbättrar även klimatet inomhus. En luft-luftvärmepump är ett perfekt alternativ om huset saknar vattenburet radiatorsystem.

Gree Fairy luftvärmepump
Gree Amber

Gree Amber

Produktinformation

Läs mer

Gree U-crown

Gree U-crown

Produktinformation

Läs mer

Gree Console

Gree Console

Produktinformation

Läs mer

Gree Multi Split

Gree Multi Split

Produktinformation

Läs mer

Toshiba Daiseikai 9

Toshiba Daiseikai 9

Produktinformation

Läs mer

Toshiba Shorai

Toshiba Shorai

Produktinformation

Läs mer

Manual GREE Amber

Läs mer

Manual GREE U-Crown

Läs mer

Manual GREE Hansol 25-35-50 utan wifi

Läs mer

Manual GREE Hansol Golvmodell

Läs mer

Manual GREE+ wifi app

Läs mer

Manual GREE Hansol 25 & 35 wifi-version

Läs mer

Manual GREE Multi Split

Läs mer

Manual Daiseikai 8

Läs mer

Manual Daiseikai 9

Läs mer

Manual Shorai

Läs mer

Få nyheter om byggmaterial & produkter - direkt i inkorgen


Genom att surfa vidare på vår hemsida och använda våra tjänster så godkänner du till att vi samlar in data om dina besök.
Läs mer...

OK, jag förstår