• Gör ljudmiljön en klass bättre med Träullit

Gör ljudmiljön en klass bättre med Träullit

Bristande ljudmiljö ett problem i skolor
Ljudmiljön i våra förskolor, skolor och fritidshem är ofta bristfällig. Samtidigt är det en livlig miljö där barn, ungdomar och vuxna tillbringar mycket av sin tid. Hög ljudnivå och buller leder till koncentrationssvårigheter och stresspåslag, som i sin tur kan leda till hjärt- och kärlsjukdomar på sikt. Lärarförbundet uppger även att många lärare drabbas av hörselproblem på grund av brister i ljudmiljön. Det är viktigt att lösa dessa problem.

Träullit Akustik halverar det upplevda bullret
Cementbunden träull har en öppen ytstruktur och är därför en effektiv och naturlig ljudabsorbent. Ljudvågorna dämpas i materialet och mätningar visar att Träullit Akustik i gynnsamma fall kan dämpa det oönskade bullret med upp till 10 dB(A) – motsvarande en halvering av den upplevda bullernivån. Träullsskivorna är väl anpassade för industriellt byggande och monteras lika smidigt vid nybyggnation som vid ROT-projekt.

Utvecklat för människor. Tillverkat av naturen.

Dokumentation
Vår policy för datahantering, integritet och cookies

Genom att surfa vidare på vår hemsida och använda våra tjänster så godkänner du till att vi samlar in data om dina besök. I vår integritetspolicy förklarar vi vilken data vi samlar in, varför vi samlar in den och vad vi använder den till. Läs mer...

OK, jag förstår