gop Woodlon – För ett skönare uteliv

Datum: 26 Sep 2019

Ett bra utegolv ska inte bara vara snyggt, det ska hålla länge utan en massa underhåll. Och det ska vara skönt att gå på. Precis som gop Woodlon.

Väljer du gop Woodlon till din uteplats får du ett utegolv med träets utseende och känsla i kombination med plastens mjukhet, väderbeständighet och slitstyrka. Golvet behåller sitt utseende år efter år utan varken ytbehandling eller mycket underhåll. Materialet är en blandning av träfiber och plast som ger styrka, snygg finish och står emot både stekande sol och hällande regn.

Till skillnad mot många andra utegolv i träkomposit består gop Woodlon av solida boards som är designade för att tåla vårt tuffa skandinaviska klimat och våra skiftande årstider. Det här är ett stabilt golv, och då menar vi inte bara hur det känns att gå på. Risken att det ska spricka eller slå sig är minimal, och det kommer aldrig någonsin att flisa sig.

gop Woodlon har en kärna av solid träkomposit och ett ytskikt i naturtrogen trästruktur. Kombinationen gör materialet tufft nog att stå emot väder och vind, samtidigt som ytan är snäll mot mjuka fötter.

Mer om produkten Utegolv

Utegolv

Ett vackert utegolv som håller i alla väder

Ett bra utegolv ska inte bara vara snyggt, det ska hålla länge utan en massa underhåll. Och det ska vara skönt att gå på. Precis som gop Woodlon.

Väljer du gop Woodlon till din uteplats får du ett utegolv med träets utseende och känsla i kombination med plastens mjukhet, väderbeständighet och slitstyrka. Golvet behåller sitt utseende år efter år utan varken ytbehandling eller mycket underhåll.

gop Woodlon Elegance Brown
gop Woodlon Elegance Grey
gop Woodlon Elegance Light Grey
gop Woodlon Elegance Antique
gop Woodlon Grande Träkomposit
gop Woodlon Deco Träkomposit
Byggvarudeklarationer

Få nyheter om byggmaterial & produkter - direkt i inkorgen


Genom att surfa vidare på vår hemsida och använda våra tjänster så godkänner du till att vi samlar in data om dina besök.
Läs mer...

OK, jag förstår