• Golvavjämning och fogfria golv i ett paket

Golvavjämning och fogfria golv i ett paket

Tillsammans med Injogolv utvecklar TM Progress erbjudandet i Stockholmsregionen och kan nu erbjuda helhetslösningar med både golvavjämning och fogfria golv.

Industrigolv - Storkök - Parkeringshus - Garage - Butiksgolv - Epoxigolv - Akrylgolv - Polyuretangolv

Funktionella golv med förstklassigt resultat
När du köper en entreprenad av oss, köper du golvavjämning och fogfria golv i ett paket. Vi tar ett helhetsansvar från första kontakt till ett perfekt slutresultat. Innan ett massagolv läggs ser vi till att reparera underlaget, utför avjämning och fallspackling för att säkerställa att all vätska kan leta sig fram till golvbrunnar samt slipar golvet med diamantslip. Med ett grundligt förarbete kommer man långt och vi kan garantera att slutprodukten lever upp till era förväntningar och att vi anpassar lösningarna utifrån era behov. Med våra egna, certifierade entreprenörer har du dessutom garanti på både utförande och material.

En väg in
Din säljare och projektledare är samma person. Det innebär att du har en väg in till oss och att du aldrig behöver tveka på att någon tar ansvar för kvalitet och kostnadseffektivitet genom hela processen.

Behovsanpassade helhetslösningar
Kontakta oss gärna redan tidigt i projekteringen så kan vi hjälpa till att skapa lösningar som stämmer med dina prioriteringar för kvalitet, kostnad och tidsplan. Vid behov gör vi gärna platsbesök och tittar på de faktiska förutsättningarna för just dina golv.

Expertis och kunskap
TM Progress
är ett helsvenskt företag med fokus på golvavjämning. Vi har över 40 års erfarenhet och utvecklar, tillverkar och säljer helt i egen regi. Idag är vi rikstäckande med leveranser i säck, moderna pumpbilar eller entreprenad.

Injogolv är specialister på fogfria golvbeläggningar och utför arbeten i hela Stockholmsregionen. Vi har valt att rikta in oss på golvbeläggningar baserade på akryl, epoxi och polyuretan. Samtliga golvbeläggningar är slitstarka, hygieniska och lättskötta och tål upprepad kontakt med kemikalier. Tack vare lång erfarenhet kan vi alla knep för att golv ska hålla under lång tid oavsett om det är butiksgolv, restauranggolv, garagegolv eller industrigolv.

Hör av dig till oss så rekommenderar vi vilket system som passar din verksamhet bäst!

Ronny Corpi
Säljare region Stockholm
Tel 070-699 91 00
ronny.c@tmprogress.se
Ove Carlsson
Säljare region Mellan och Stockholm
Tel 072-226 02 46
ove.c@tmprogress.se
Johan Engwall
Försäljningschef
Tel 070-345 53 45
johan.e@tmprogress.se

Vår policy för datahantering, integritet och cookies

Genom att surfa vidare på vår hemsida och använda våra tjänster så godkänner du till att vi samlar in data om dina besök. I vår integritetspolicy förklarar vi vilken data vi samlar in, varför vi samlar in den och vad vi använder den till. Läs mer...

OK, jag förstår