Golv för industri, hem och offentliga miljöer

Datum: 11 Maj 2018

På Linköpings Industrigolv AB erbjuder vi givetvis golv med hög kvalitet. Våra golv gör lokalerna ljusa, lättstädade, dammfria och släta så verksamheten fungerar smidigt.

Vi erbjuder även andra produkter som kan rädda ditt golv från framtida skador. Bland annat våra robusta och galvaniserade påkörningsskydd som skyddar både väggar, människor och golv från skador.

Fördelen med härdplastgolv vid livsmedelsproduktion:

- Porfri och helt tät beläggning.
- Mycket tålig mot den sura miljö som uppstår av matrester mm.
- Hög slagtålighet.
- Stora variationsmöjligheter gällande halkskydd.
- En lättstädad fogfri yta med stora möjligheter gällande fall.

Fördelarna är många med att välja rätt ytbehandling:

- Ökar golvets styrka.
- Förhindrar uppkomsten av damm.
- Underlättar rengöring.
- Förbättrar slitagemotstånd.
- Förbättrar mekaniskt och kemiskt motstånd.
- Förhindrar upptag av smuts, olja och kemikalier.
- Lyser upp lokalerna.
- Förbättrar arbetsmiljön

Fogfria golv för industri anpassas med utformning för att möta alla de funktionskrav som uppstår. Vi kan uppfylla eventuella unika krav för bästa lösning för hållbart golv.

Tätskikt för parkeringsdäck är anpassningsbara i stor omfattning. Med stort slitage i offentliga parkeringsgarage ställs det allt större kvalitetskrav på tätskiktet. Med en gedigen utredning kan vi säkerställa bästa tätskiktssystem för just era krav och behov.

Golv i offentliga miljöer såsom restauranger, butiker, byggnader, där många personer vistas samtidigt helt enkelt, ställs inför unika krav. De ska vara fogfria, oerhört slitstarka, stegljudsdämpande och framförallt estetiskt tilltalande för att matcha dess omgivnings arkitektur. Praktiska, lättskötta, snygga och sköna att gå på.

Installationer av fogfria golv kräver disciplin, precision och hög yrkesskicklighet. När vi utformar golvlösningen har vi fokus på funktion och utseendet och ser till att installationen blir rätt första gången genom noggrann planering och bästa materialutnyttjande.

Produkter vi använder levereras som flytande komponenter och vi blandar ihop dessa på plats där massan reagerar ihop till ett hårt och slitstarkt golv. Bästa arbetsmiljö och bästa slutresultat för uppdragsgivaren.

Mer om produkten Massagolv

Massagolv

Golv för industri, hem och offentliga miljöer.

Industrigolv

Industrigolv

Produktöversikt

Läs mer

Galleri

Läs mer

Kontakta oss

Läs mer

Få nyheter om byggmaterial & produkter - direkt i inkorgen

Genom att surfa vidare på vår hemsida och använda våra tjänster så godkänner du till att vi samlar in data om dina besök.
Läs mer...