Glasfiber – ett starkt element i det hållbara bygget

Datum: 24 Feb 2020

Våra glasfiberprofiler kombinerar en rad unika fördelar som inte hittas i andra traditionella material – låg vikt och hög styrka ger viktbesparingar på den slutliga lösningen, enklare hantering, snabbare konstruktion – och inte minst möjlighet att reducera de kostnader som förknippas därmed.

Högt motstånd ger hållbara profiler som varken rostar, ruttnar eller korroderar, även under krävande förhållanden som i kontakt med saltvatten eller kemikalier. Det ger profilerna en lång livslängd, och låga utgifter för byten och underhåll.

Alla dessa fördelar samlade i ett material gör våra profiler till ett kostnadseffektivt alternativ i framtidens hållbara bygg och industri. Hos Fiberline har vi ett brett urval av i-profiler, u-profiler, fyrkantsrör, plankor, gallerdurkar m.m. De flesta hittar du i vår webbshop med snabb leverans.

Fördelar med Fiberlines glasfiberprofiler:
  • Låg vikt och hög styrka
  • Unik hållbarhet och minimalt underhåll
  • Elektriskt isolerande
  • Termiskt isolerande
CE-märkta och hållbara profiler
Som några av de få i branschen kan vi visa upp en CE-märkning för hela vårt program med konstruktionsprofiler. Det är din garanti för hög kvalitet varje gång du använder våra profiler. CE-märket innebär bl.a. att vi kan dokumentera vår höga enhetliga kvalitet och att du enkelt kan använda glasfiber i hållbara byggen i hela EU.

Från vår moderna och energioptimerade produktion i Danmark får våra profiler en bra miljöprofil med sig från början. Profilerna kan dessutom återanvändas efter slutanvändning till bl.a. cementtillverkning. Med låga krav på underhåll och få resurser till målning, kemikalier m.m. som är kopplat till detta, är profilerna ett hållbart alternativ ur ett livscykelperspektiv.

Få nyheter om byggmaterial & produkter - direkt i inkorgen


Genom att surfa vidare på vår hemsida och använda våra tjänster så godkänner du till att vi samlar in data om dina besök.
Läs mer...

OK, jag förstår