Gigantisk lyftport till Meyers skeppsvarv i Tyskland

Champion Door levererade i oktober en gigantisk industriport till Meyer Werfts skeppsvarv i Papenburg i Tyskland. Dörrens bredd är hela 47 meter, höjd 30 meter och tjocklek 1,6 meter. Motstår vinden 213 km/h. Porten fungerar som varvets varuport, genom vilken också stora transporter till produktionshallen är möjliga.

Industriporten tillverkades enligt specifika mått på Champion Doors fabrik i Nivala i Finland, och färdigt material transporterades med lastbilar till Papenburg. Dörren monterades och installerades i produktionshallen på ca tre veckor. Champion Doors industriportar är pålitliga, hållbara och nästan underhållsfria. Förutom stora portar till skeppsvarv, gör Champion Door också portar till t.ex. industri, lager, flishallar, jordbruk och gruvor.

Dokumentation
Vår policy för datahantering, integritet och cookies

Genom att surfa vidare på vår hemsida och använda våra tjänster så godkänner du till att vi samlar in data om dina besök. I vår integritetspolicy förklarar vi vilken data vi samlar in, varför vi samlar in den och vad vi använder den till. Läs mer...

OK, jag förstår