GERDMANS MILJÖPOLICY - Hållbarhet är framtiden

Datum: 20 Maj 2019

Målet med Gerdmans Inredningars miljöarbete är att det ska bidra till en varaktig hushållning med resurser som har sin grund i kretsloppstanken. Gällande lagar och förordningar ska följas och gärna överträffas.

Vi ska därför alltid verka för att vårt produktsortiment vad gäller råvaror, tillverkning, distribution och användning är skonsamt mot miljön och att produkten kan återanvändas/ destrueras på ett miljövänligt sätt.

För att ständigt förbättra vår verksamhet ska vi följa det forsknings- och utvecklingsarbete som pågår i miljöfrågor. Att öka vårt kunnande och ständigt ställa krav på underleverantörer om införande av miljövänligare metoder, material och teknik utgör grunden för att fastställa och följa upp våra miljömål. På detta sätt förebygger vi förorening av miljön.

Gerdmans miljöpolicy ska vara ett levande dokument som med jämna mellanrum påminner alla anställda, leverantörer, kunder och allmänhet om våra mål och inriktning inom miljöområdet.

ISO-Certifieringar
Vi är certifierade både enligt kvalitetsstandarden ISO 9001:2008 och miljöstandarden ISO 14001:2004. Allt för att ni ska vara säkra på att vi håller den kvalitet som vi lovar.

Beställ vår katalog här!
Läs vårt kampanjblad för maj månad här!

Ladda ner vår skrivbordsapp


Få nyheter om byggmaterial & produkter - direkt i inkorgen

Genom att surfa vidare på vår hemsida och använda våra tjänster så godkänner du till att vi samlar in data om dina besök.
Läs mer...