Gerdmans har allt för kontor, konferens, lager & industri

Datum: 15 Apr 2019

PÅSKKAMPANJ PÅ GERDMANS. 15% RABATT PÅ ETT HELT KÖP

Just nu har vi 15% rabatt vid ett köptillfälle, välj fritt ur hela vårt breda sortiment. Kampanjen gäller från den 15 april till den 18 april, använd kod PÅSK15 i kassan.

Gerdmans Inredningar är en heltäckande leverantör av kontorsinredning och inredning för lager och industri. I vårt sortiment har vi över 13 000 produkter som alla har ett mål gemensamt, att skapa en bättre arbetsplats för våra kunder! Alla beställningar skickas med Fri Frakt och vi erbjuder 7 års Garanti som standard.

Passa på att ta del av möjligheten att skapa en bättre arbetsplats du också, med kontorsinredning och lagerinredning från oss på Gerdmans!

Mer om produkten Kontorsförvaring

Kontorsförvaring

Skapa god ordning i en kreativ och händelserik kontorsmiljö. Hitta dina mappar, arbetsmaterial, papper med mera när du verkligen behöver det med hjälp av kontorsförvaring i form av hurtsar, hängmappsskåp och plåtskåp. Med hjälp av förvaringsskåp och arkivskåp sätter du upp en användbar struktur för hela ditt kontorslandskap.

Har du behov av att visa upp sortiment för kunder finns det glasmontrar, funkar även för när man endast vill visa upp skönheten av ett objekt. Nyckelskåp finns för att hålla ordning och reda på nycklar, både elektriska och standardskåp. Vi har även laptopskåp för att säkert kunna lösa in din dator över natten, med eller utan laddningsmöjligheter. Vi har samlat ett urval av olika lösningar, fasta eller mobila hyllor, hurtsar och plåtskåp med mera som låter dig inreda arbetsplatsen på det sätt du önskar.

I sortimentet hittar du lämplig kontorsförvaring som ger dig bättre ordning i din kontorsmiljö. Behöver du vägledning i valet av kontorsmöbler och inredning är du alltid välkommen att kontakta Gerdmans kundservice. Vi hjälper dig att hitta rätt kontorsförvaring för dina behov!

Hurtsar & Skrivbordshurtsar

Läs mer

Bokhyllor, Jalusiskåp & Sidoskåp

Läs mer

Arkivskåp & Hängmappsskåp

Läs mer

Ritningsskåp & Arkitektskåp

Läs mer

Glasskåp & Glasmontrar

Läs mer

Plåtskåp & Förvaringsskåp

Läs mer

Kassaskåp, Säkerhetsskåp & Dokumentskåp

Läs mer

Nyckelskåp & Medicinskåp

Läs mer

Laptopskåp & Laddskåp

Läs mer

Skåp - CAD Detaljer

Läs mer

Få nyheter om byggmaterial & produkter - direkt i inkorgen

Genom att surfa vidare på vår hemsida och använda våra tjänster så godkänner du till att vi samlar in data om dina besök.
Läs mer...