Fyra nya guldkulörer

Datum: 27 Apr 2020

Nu lanserar vi fyra nya guldkulörer till vårt breda kulörsortiment. Kulörerna finns tillgängliga i våra mest exklusiva beläggningar, med garantier på upp till 30 år. 

Genom sin naturliga lyster skapas intressanta fasader med en distinkt glans som andas kvalitet och exklusivitet. I kombination med andra kulörer och material skapas kontraster som framhäver fasadintrycket och ger ett kraftfullt arkitektoniskt intryck.Authentic Aeris
Authentic har en  35 μm tjock polyesterbeläggning. Glanstalet är endast 15 GU vilket ger en matt finnish.  

Hairexcel Citrin och Haiexcel Topazio
Hairexcel har en 60 μm tjock beläggning. Ytan har god reptålighet och ett utmärkt korrosionsmotstånd.

Pearl Goldivine
Pearl har en 60 μm tjock PDVF-beläggning, med liten risk för påbyggnad. För att skydda fasaden extra mycket har beläggningen försetts med en Anti-graffitti-lack. Detta medför att klotter enkelt kan tvättas bort, utan rengöringsmedel som skadar beläggningen.  

Läs mer i vår broschyr
Specialfasader
Våra produkter lämpar sig såväl för nybyggnad som ombyggnad. Tack vare en innovativ produktion och ett brett sortiment har vi stora möjligheter att skapa exklusiva fasader, som andas kvalité. Förutom klassiska plåtprofiler för fasader, har vi valt att ta fram ett sortiment av specialprofiler. I sortimentet finns förutom plåtprofiler även kassetter med en modern arkitektonisk känsla. Eftersom vi har en produktbredd och tekniskt kunnande, kan vi leverera hela väggsystem, komplett med detaljer och dokumentation.

Söker du en helt unik profil, finns även möjlighet att ta fram specialanpassade profiler mot förfrågan. Kontakta gärna någon av våra säljare för att diskutera möjligheterna.

Läs mer i vår broschyr om specialfasaderKontakta någon av våra projektsäljare.

Få nyheter om byggmaterial & produkter - direkt i inkorgen


Genom att surfa vidare på vår hemsida och använda våra tjänster så godkänner du till att vi samlar in data om dina besök.
Läs mer...

OK, jag förstår