Framtidssäkrade VVS-lösningar

Datum: 25 Maj 2019

Du vill ge dina kunder en energieffektiv och driftsäker lösning som klarar morgondagens VVS-utmaningar. Precis som vi. Vi har utvecklat ett brett sortiment av framtidsäkrade produkter som ger VVS-systemet rätt förutsättningar för ett energieffektivt inomhusklimat nu och vid framtida ombyggnationer.

TA-Modulator och TA-Slider
TA-Modulator är en noggrann, tryckoberoende styr- och injusteringsventil för modulerande styrning. Denna ventil ger noggrann temperaturstyrning. Tack vare den automatiska tryckstabiliseringen och injusteringsfunktionen är risken för oljud och överflöden inte längre några stora problem. TA-Modulator ger högre energieffektivitet för både kylmaskiner och pannor. För installatören och entreprenören innebär detta en tystare och pålitligare drift, snabbare injustering och en framtidssäkrad anläggning till en lägre investeringskostnad. Dessutom minskas behovet av komplexa rörberäkningar.

TA-Slider är ett digitalt konfigurerbart motoriserat ställdon för alla styrsystem med eller utan BUS-kommunikation. Det finns i små (160N) och stora utföranden (750N/1250N). TA-Slider har avancerade funktioner såsom fjärrinställning, omställning mellan värme och kyla samt tillgång till felsökningsminne. Man kan dessutom minska tiden för idrifttagning med upp emot 50 % och därigenom minska installationstiden.

Kombinationen TA-Modulator och TA-slider innebär att värme- och kylanläggningar kan injusteras och driftsättas med mycket högre effektivitet samt med en bättre kontroll över anläggningen och energianvändningen.

Få nyheter om byggmaterial & produkter - direkt i inkorgen


Genom att surfa vidare på vår hemsida och använda våra tjänster så godkänner du till att vi samlar in data om dina besök.
Läs mer...

OK, jag förstår