Framtidens energilösningar

Datum: 16 Sep 2022

Ingen har nog undgått de senaste månadernas prisutveckling på el. På PLW Energihus har vi lösningarna som garanterar både lägre månadskostnader och ökad trygghet i vardagen.

Förutom våra innovativa Energitak och moderna traditionella solpaneler erbjuder vi batteriteknik som bygger på den senaste, och säkraste, tekniken. Att investera i ett batteripaket när du installerar solpaneler eller ett Energitak innebär att du ökar din egenanvändning av den el du producerar i stället för att sälja överskottet när elpriset är lågt för att sedan köpa tillbaka den när elpriset är högt.

Att installera batteriet i samband med solcellsanläggningen innebär dessutom att investeringskostnaden minskar jämfört med att installera ett batteri i efterhand, i många fall betalar du endast 25–30% av batteripaketets faktiska värde. Förutom de kostnadsmässiga fördelarna får du också en ökad säkerhet vid strömavbrott. Detta för att våra batteripaket är utformade för att kunna fungera även om strömmen från elnätet skulle försvinna.

Mer om produkten Energitak

Energitak

Vi på PLW Energihus och Roofitsolar har ett unikt solcellssystem som ger dig två produkter i en.

Roofit.solar

Roofit.solar

Produktinformation

Läs mer

Ha full kontroll på din energi
Säkerhet & Installation
PLW Energihus
Energitaket
Roofit Modul 110 W
Roofit Modul 135 W
Roofit Modul 160 W

Få nyheter om byggmaterial & produkter - direkt i inkorgen


Genom att surfa vidare på vår hemsida och använda våra tjänster så godkänner du till att vi samlar in data om dina besök.
Läs mer...

OK, jag förstår