Fönster- och vikarmsmarkiser

Datum: 2 Maj 2018

Fönstermarkiser
Det är inte särskilt mycket du behöver tänka på när du ska få upp dina Fönstermarkiser. Du behöver mäta, beställa, montera. Ja, det är väl allt. Svårare än så är det inte! Så fram med Måttståcken, välj markis och kontakta oss för ett prisförslag eller konsultation.

På vår hemsida hittar du vårt utbud av fönstermarkiser och vad de har för olika egenskaper och utförande. Oavsett om du behöver markiser till sovrummet där hemma, till kontorsfönstret eller panoramafönstren i butiken, så har vi en lösning som passar dina behov.

Psst! har du inget takutsprång, så rekommenderar vi en kassettmarkis, som skyddar tyget från väta och smuts när markisen inte används.

Vikarmsmarkiser
Solsken i all ära, men ibland kan det vara skönt att sätta lite skugga över uteplatsen. Med våra Terrassmarkiser skapar du snabbt och lätt den perfekta skuggan som är skön att sitta i under semesterlunchen, fikat, eller om du bara vill lata dig en stund utan att jobba på solbrännan.

Men en markis över uteplatsen är inte bara en möjlighet att skapa skugga för de tillfällen du vill slippa solen, men ändå få ta del av sommarvärmen. En terrassmarkis kan även vara ett utmärkt komplement för att skydda dina växter från att stekas i solen, eller dina utemöbler att blekas till icke önskad kulör.

Få nyheter om byggmaterial & produkter - direkt i inkorgen

Genom att surfa vidare på vår hemsida och använda våra tjänster så godkänner du till att vi samlar in data om dina besök.
Läs mer...