Flowcrete hjälper dig att välja rätt produkt direkt!

Datum: 10 Jun 2011

När man väljer golvmaterial kan man förebygga problem genom att lägga kraft på en noga genomtänkt kravspecifikation. Olika golvmaterial har varierade egenskaper. Det handlar om att prioritera och kompromissa när man gör sitt val.

Flowcrete Sweden AB, som är ledande leverantör och specialist på fogfria golvbeläggningar, hjälper dig att göra ett medvetet och faktabaserat val med hjälp av parametrar som: Livslängd, Tekniska funktionskrav, Ekonomi, Tidsplanering samt Inre miljö och säkerhet.

Med Peran AD limmar du lätt samman betongytor där fogytorna är ojämna och fogbredden stor.

Ett rätt val kan till exempel vara Flowcrete Swedens specialprodukt Peran AD epoxilim/spackelmaterial

Peran AD är ett tvåkomponent, lösningsmedelsfritt epoxilim/spackelmaterial och används för sammanlimning av betongytor och element där fogytorna är ojämna och fogbredden stor, samt som spackel för reparation av ytskador i betong.

En stor fördel är att produkten har vidhäftning till praktiskt taget alla byggmaterial och kan appliceras i tunna såväl som tjocka, fyllande skikt på betong, sten, trä, plåt med mera. Peran AD har även mycket god beständighet mot syror. Spill och kladd vid applicering tvättas lätt av med ljummet vatten.

Läs mer om våra specialprodukter på www.flowcrete.se

Du är alltid välkommen att kontakta oss för konsultation, prover och systempärmar!

För mer information klicka på bilden nedanför. Med Peran AD limmar du lätt samman betongytor där fogytorna är ojämna och fogbredden stor.

Få nyheter om byggmaterial & produkter - direkt i inkorgen


Genom att surfa vidare på vår hemsida och använda våra tjänster så godkänner du till att vi samlar in data om dina besök.
Läs mer...

OK, jag förstår