Fasadmålning med Termoskydd

Datum: 15 Mar 2013

17 % energibesparing

2-års utvärdering visar att Botkyrkabyggens fastigheter på Branta Backen sparar energi på ett enkelt och kostnadseffektivtsätt. Väggarnas isolerförmåga har genom urtorkning förbättrats med 25 %.
  • Besparing termoskyddade hus 17%
  • Ökning referenshus 2,5%
Läs mer

Kalla lägenheter blir varma
Måla inomhus med Termoskydd i kalla rum så ökar temperaturen med 4-5 grader. Väggen får en vacker matt yta i valfri kulör. Till exempel i Helsingborg och Borås har man använt Termoskydd för att åtgärda kalla gavellägenheter med framgång.

Läs mer

Svalare inne på sommaren
Sänk innetemperaturen med 4-5 grader med samma kulör. Väljer du vitt blir effekten ännu bättre. Termoskydd bildar ett ytskikt som reflekterar värme. Måla yttertaket och få en lång hållbarhet och ett effektivt skydd.

Läs mer

Radonsanering
Vi har utvecklat enenkel och kostnadseffektiv metod för att sänka radonstrålningen i din bostad. Ett flertal utvärderingar har gjorts och flera pågår. Resultaten hitintills är entydiga och visar på minst halvering av radonförekomst. Radonsanering sker genom att måla alla innerväggar och tak med våra nya produkter Radon Protect och Radon Finish.
På köpet få du även ökad inomhuskomfort.

För mer information kontakta Olle Löfdahl olle.lofdahl@thermogaia.com

Få nyheter om byggmaterial & produkter - direkt i inkorgen


Genom att surfa vidare på vår hemsida och använda våra tjänster så godkänner du till att vi samlar in data om dina besök.
Läs mer...

OK, jag förstår