Fasadbeklädnad med ett stilligt finish utan synliga skruvar

Datum: 6 Maj 2020

Fasadbeklädnaden från DOLLE Nordic består av den patenterade aluminiumskenan med clips, som monteras på baksidan av träbeklädnaden. Sedan monteras listan på aluminiumskenan med ett enkelt klick, helt utan verktyg. Clips-lösningen garanterar både en elegant, skruvfri träyta och en fort monteringstid med hög precision och enhetslighet.

DOLLE Nordic fasadbeklädnaden finns i tre olika träslag: thermofuru, thermoask, cedar och kebony, där fokus är på hållbara och bärkraftiga träslag, som redan idag används för många byggnader och fasader, där skönhet och prestanda är avgörande. När träslagen utsätts för sol och regn utvecklar trädet en naturlig silvergrå patina. Thermofuru och thermoask THERMORY® är båda miljövänliga, certifierade och bärkraftiga träslag - och är inte tryckimpregnerad. Thermofuru och thermoask är behandlat ureslutande med värme och ånga, vilket ger träet en enastående hållbarhet och formstabilitet. Den färdiga träprodukten är mer resistent mot råtta och svampattack och är därför ett idealiskt material för användning som ytterfasad. Hållbarheten klassificeras i klass 2 (EN 350) - testad för en hållbarhet på mer än 20 år. Fasadbeklädnaden kan behandlas för eld.

BIG BYGGNAD AARHUS – ÅRHUS Ø
Ett exempel på DOLLE Nordics fasadbeklädnad kan upplevas på BIG byggnaden i Århus. DOLLE Nordics fasadbeklädnad ger både vindavskärmning och rumdeling för terrasser och balkonger, samt fasadbeklädnad på byggnaden. Strukturen för de cirka 440 vindskärmar på balkonger och terrasser är samlad 65 000 meter thermofuru och 14 000 meter I-Clips aluminiumskenor med den patenterade i-clipsen, vilket lämnar träets yta skruvfri. Du kan lära mer om projektet och fasadbeklädnaden hos DOLLE Nordic.

Mer om produkten FASADBEKLÄDNAD - KLICK-MONTERING

FASADBEKLÄDNAD - KLICK-MONTERING

EN FASADBEKLÄDNAD UTAN SKRUVAR PÅ YTAN!

Med systemets skena fästas beklädnad med ett klick och resultera i en skruvlös yta. Den skruvlösa fasadbeklädnad är perfekt till hem eller byggnad där estetiken måste vara toppen. Även få en hållbarhet på upp till

FASADBEKLÄDNAD - KLICK-MONTERING LÄTT OCH SNABBT

Broschyr FASADBEKLÄDNAD

Läs mer

Få nyheter om byggmaterial & produkter - direkt i inkorgen


Genom att surfa vidare på vår hemsida och använda våra tjänster så godkänner du till att vi samlar in data om dina besök.
Läs mer...

OK, jag förstår