Fakta på fickan, för säkerhets skull

Datum: 7 Nov 2019

Med Hagabs nya support-app har installatörerna alla produktfakta på fickan, bara några knapptryckningar bort i mobilen. Bra support kan alltid vässas lite till.

Installatörens vardag är ofta pressad och trång, både i tid och i utrymmet där installationen pågår. När frågor dyker upp vill man ha svaren på volley. Hagab har nu gjort det enkelt för både sig själva och sina kunder. Framför allt för alla installatörer runt om i norden som ser till att ventilationen både fungerar som den ska och är brandsäker enligt gällande krav. Med support-appen till hands hittar de genvägen till både produktfakta och installationsanvisningar.

Snabba svar är ett slitstarkt signum för Hagab sedan länge, när det gäller stöd och råd både mot konstruktörer och installatörer. Men på fältet handlar det om att göra rätt direkt. Rätt dimension, rätt lösning och rätt montering har ett enda syfte: att skapa en säker installation som räddar liv och skyddar egendom. Att göra om och göra rätt går alltid, men det kostar tid och pengar helt i onödan.

Hagabs branschledande support har i och med nya appen vässats ytterligare. Och skulle frågorna trots allt hopa sig, finns nu ännu mer utrymme för det personlig bemötandet i det specifika fallet.

Installera supportverktyget här!

Få nyheter om byggmaterial & produkter - direkt i inkorgen


Genom att surfa vidare på vår hemsida och använda våra tjänster så godkänner du till att vi samlar in data om dina besök.
Läs mer...

OK, jag förstår