FACEAL betonglasyr

Datum: 9 Sep 2020

Betonglasyr
Betonglasyren kulörsätter och skyddar fasaden eller betongytan, utan att betongens struktur och karaktär går förlorad. Den kan fås i alla NCS kulörer samt med pärlande effekt i Guld, Aluminium, Bronze, silver och svart Graden av kulörstyrka får man genom att späda lasyren. Detta gör vi på fabriken. Du kan få från en svag nyans till en mustig av önskad kulör.

Klotterskydd
Den som föreskriver en tegelfasad och dessutom ett klotterskydd, tappar idag tegeltillverkarens frostskyddsgaranti. Man kan nämligen inte påföra något på fasaden under de 10 år som garantin gäller. Nyta har löst detta genom att (genom ett försäkringsbolag) överta garantin.

En exklusiv tegelfasad bör ju kunna skyddas redan från dag 1.

I Nytametoden ingår ett underhållssystem.

Betongmöbler
Nyta marknadsför Palabetongs skate och möbelprogram i betong. Se www.palabetong.se

- Certifierade entreprenörer
- Gå in på nyta.se eller ring 072-310 01 45

Mer om produkten Faceal Betonglasyr

Faceal Betonglasyr

FACEAL är en pigmenterad lasyr som följer underlaget, den lägger sig inte som en film på ytan som vanlig färg gör utan bibehåller ytans naturliga struktur.

Det finns ett standardsortiment av FACEAL kulörer, men alla NCS och RAL kulörer går att beställa inklusive pärlande metallic och guld.

Arbetet utförs av certifierad personal och vi finns naturligtvis även med under projekteringsfasen med prover, provytor och rådgivning.

Faceal Betonglasyr

Faceal Betonglasyr

Produktöversikt

Läs mer

Faceal Colour
Säkerhetsdatablad

Få nyheter om byggmaterial & produkter - direkt i inkorgen


Genom att surfa vidare på vår hemsida och använda våra tjänster så godkänner du till att vi samlar in data om dina besök.
Läs mer...

OK, jag förstår