• Ett tillförlitligt partnerskap

Ett tillförlitligt partnerskap

Det europeiska telekommunikationsföretaget Tele2 skulle flytta sitt huvudkontor till nya lokaler i Kista Science City – Stockholm. Det hade bestämts att de skulle ha en aktivitetsbaserad arbetsplats, med stora arbetsytor där människor kan röra sig fritt i byggnaden. Från ett säkerhetsperspektiv blev detta koncept följt av utmaningar.

TELE2, BAU Arkitekter, och Boon Edam har samarbetat för att hitta den bästa entrélösningen för detta aktivitetsbaserade kontor. Målet var att skapa en öppen och inbjudande entré som skulle leda till ett smidigt flöde in till innergården av byggnaden, viktigt var dock att samtidigt behålla en hög säkerhetsnivå.

”Vi vill att besökare och anställda ska känna sig välkomna och säkra. Mitt fokus har varit att hantera alla problem med fysisk trygghet och säkerhet. Som en del av det ville jag också att installationsprocessen skulle gå så smidigt som möjligt” säger, Tomi Nylund, Säkerhetschef på TELE2.

LÖSNING
Nio Speedgates från Lifeline-serien installerades – Speedlane Swing med tillägget högre glas. En kombination av speedgates i olika bredder säkerställer att rullstolar och större föremål, liksom vanlig trafik, samtidigt obehindrat kan flöda igenom entrén. Ytterligare fyra Speedgates installerades vid ingången till byggnadens restaurang.

Dokumentation
Vår policy för datahantering, integritet och cookies

Genom att surfa vidare på vår hemsida och använda våra tjänster så godkänner du till att vi samlar in data om dina besök. I vår integritetspolicy förklarar vi vilken data vi samlar in, varför vi samlar in den och vad vi använder den till. Läs mer...

OK, jag förstår