Ett smart utbyte håller år efter år

Datum: 10 Mar 2020

Ett uppkopplat hem där digitaliseringen tar dig till en ny nivå av hållbarhet, trygghet och komfort. Det är vad S-serien från NIBE erbjuder. Så när det är dags att byta ut din gamla värmepump är valet givet.

S-serien med smarta värmepumpar ger dig som kund ett värmesystem som tar vara på energin på bästa möjliga sätt så att du får full kontroll över ditt inomhusklimat, ditt varmvatten och samtidigt kan sänka dina uppvärmningskostnader.

I sortimentet hittar du bland annat bergvärmepumparna NIBE S1255 med integrerad varmvattentank, användarvänlig touchscreen och trådlös uppkoppling. Inverterstyrningen gör att den kalibrerar sig efter ditt befintliga borrhål och husets förutsättningar. Den hjälper dig att sänka dina energikostnader genom att justera värmen efter dina behov och väderprognosen.

Mer om produkten Bergvärmepumpar

Bergvärmepumpar

Bergvärme är solenergi som lagrats djupt nere i marken, i botten av sjöar eller under din gräsmatta. Med en bergvärmepump från NIBE förses ditt hem med både värme och varmvatten, samt kyla under varma sommardagar. Med den här sortens förnybar energi sänker du dina energikostnader och skapar det perfekta inomhusklimatet – samtidigt som du gör miljön en tjänst.

Bergvärmepumpar

Bergvärmepumpar

Produktinformation

Läs mer

Trygghetsförsäkring

Läs mer

Installatörer - Sök efter installatörer inom ett visst område

Läs mer

Få nyheter om byggmaterial & produkter - direkt i inkorgen


Genom att surfa vidare på vår hemsida och använda våra tjänster så godkänner du till att vi samlar in data om dina besök.
Läs mer...

OK, jag förstår