Ett banbrytande sätt att följa luftströmmar

Datum: 30 Aug 2022

Det främsta användningsområdet för Jape Rökpuff är inom ventilation där den kan användas för kontroll av olika ventilationsdon, exempelvis frånluftsdon och överluftsdon samt för att leta läckage och drag.

Röken som kommer ur Jape Rökpuff är giftfri och ofarlig att andas in. Det är en blandning av ofarliga glykoler som värms upp och förångas vilket bildar en vit, tjock rök som följer minsta lilla luftrörelse.

Jape Rökpuff består av gummibälg, batteri och rökpatron. Batteri och rökpatron skruvas ihop till en enhet som monteras i gummibälgen. Jape Rökpuff startar automatiskt så det är bara att trycka på gummibälgen för att få ut röken. En Rökpatron räcker till ca 1000 rökpuffar. Extra patroner finns som tillbehör så det är bara att byta till en ny när den tar slut. Batteriet laddas i en vanlig USB-port.

För att lättare se röken i mörka utrymmen finns en ficklampa som tillbehör. Den monteras på rökpatronen med ett gummiband.Jape Rökpuff finns hos Ahlsell eller beställ på www.japeventgolv.se

Mer om produkten Jape Rökpuff

Jape Rökpuff

Jape Rökpuff är ett verktyg som skapar en doftsvag rök för kontroll av ventilation samt upptäcka läckage och drag i en byggnad.

Jape Rökpuff

Jape Rökpuff

Rök för kontroll av luftrörelser

Läs mer

Jape Rökpuff

Jape Rökpuff

Säkerhetsdatablad

Läs mer

Få nyheter om byggmaterial & produkter - direkt i inkorgen


Genom att surfa vidare på vår hemsida och använda våra tjänster så godkänner du till att vi samlar in data om dina besök.
Läs mer...

OK, jag förstår