Ergofast introducerar Mefa Centum för tunga industriinstallationer

Datum: 1 Apr 2020

Ergofast har sedan tidigare erbjudit den svenska marknaden Mefa Stex 35 och Stex 45, två installationssystem som gör det smidigare och enklare att installera exempelvis ventilationssystem. Det nya Centum är anpassat för riktigt tunga industriinstallationer.

Principen för Centum är densamma som för Stex-systemen: Det är flexibla och lätta att justera i samband med installationen. Dessutom är Centum helt kompatibelt med Stex 45 vilket gör installationssystemet ännu mer flexibelt.

Centum är ett mycket bra alternativ, kanske det bästa, för tyngre industriinstallation. Nyckeln i systemet är vinkarna och universalbulten som gör installationsarbetet lättarbetat och smidigt, trots de stora dimensionerna. Systemet gör att justeringar och flyttningar kan utföras även efter att installationen är på plats.

Ergofasts konstruktionsteam hjälper till med hållfasthetsberäkningar, mängdning och support för att optimera installationen när det gäller både prestanda och pris.

Kontakta oss gärna för ytterligare information eller läs mer på https://ergofast.se

Få nyheter om byggmaterial & produkter - direkt i inkorgen


Genom att surfa vidare på vår hemsida och använda våra tjänster så godkänner du till att vi samlar in data om dina besök.
Läs mer...

OK, jag förstår