Ergofast etablerar samarbete med träbyggnationsspecialisten Rothoblaas

Datum: 7 Jan 2020

Världsledande tyrolitalienska Rothoblaas erbjuder med sitt varumärke Holz Technic lösningar för ett modernt byggande i trä. Skruvar, beslag, tejper, membran och verktyg för träbyggnation är numera en del av Ergofasts portfölj av premiumprodukter för byggproffs.

Infästnings- och fasadspecialisten Ergofast kan nu erbjuda ett brett och högkvalitativt sortiment av produkter för träbyggnation. – Det ligger helt i tiden. Intresset för hållbart byggande i trä har vuxit radikalt och vi har nu slutit avtal med den innovativa leverantören Rothoblaas för distribution av deras varumärke Holz Technic i Sverige, säger Kristian Henningsson, VD Ergofast. Vi är givetvis väldigt nöjda över att kunna erbjuda både premiumprodukter och teknisk support i sektorn.

Holz Technic – en del av det världsledande italienska Rothoblaas – har specialiserat sig på produktion av infästningsprodukter för trä. Sortimentet omfattar skruv, beslag, membraner och tejper, verktyg, ljudisolering samt fallskydd. Förutom en rad högt specialiserade produkter för CLT (Cross Laminated Timber), erbjuder det nya samarbetet möjligheter till support från konsulter och tekniker för att  optimera såväl produktval som infästningslösningar.

– Den stora fördelen som vi ser det är att Holz Technic ständigt utvecklar smartare lösningar för träkonstruktioner, berättar Richard Wagner, project manager på Ergofast och fortsätter; det gäller Inte minst deras supportprogramvara MyProject som ger konstruktörer ett enkelt och intuitivt verktyg för att optimera dimensionering och projektkalkyl.

– Holz Technics produkter passar mycket bra in i vår produktportfölj med sina innovativa och lätt-använda produkter. Tillsammans med våra övriga produkter har vi ett komplett och högkvalitativt sortiment infästningsprodukter och lösningar för modernt byggande, avslutar Kristian Henningsson.

Ytterligare information om Ergofast och Holz Technic från Rothoblaas infästningar, kontakta:
Richard Wagner, project manager, richard.wagner@ergofast.se – 070-532 82 58
Kristian Henningsson, vd. kristian.henningsson@ergofast.se

Få nyheter om byggmaterial & produkter - direkt i inkorgen


Genom att surfa vidare på vår hemsida och använda våra tjänster så godkänner du till att vi samlar in data om dina besök.
Läs mer...

OK, jag förstår