Ergofast erbjuder nya möjligheter till estetiskt och hållbart byggande

Datum: 4 Feb 2020

Keramiska fasadskivor från Mosa är ett smart val för att ge liv åt extra­ ordinära byggnader. Förutom att de är estetiskt tilltalande är Mosaskivorna hållbarhetscertifierade Cradle to Cradle Silver.

Mosas fasadskivor är producerade för att minimera det ekologiska fotavtrycket. Inte bara i produktionsprocessen, de är också förberedda för att omhändertas efter att de har tjänat ut. Mosas C2C­silvercertifiering innebär att du kan minska byggnadernas ekologiska fotavtryck utan att göra avkall på utseendet.

– Mosaskivorna är, förutom att vara ett miljömässigt smart alternativ, även ett lyft estestiskt, berättar Thomas Nordendahl, teknisk chef på Ergofast. De keramiska skivorna är alla unika, det finns små variationer som tillsammans gör att fasaden får ett mer levande intryck.

Skivorna finns i en mängd färger, från jordfärger till skivor med små nyansskillnader som bidrar till byggnadernas naturliga gestaltning. Mosaskivorna passar förstås in i BWMs bärverkssystem med dolda infästningar.

– I vår strävan att anpassa vårt erbjuda för kompletta ventilerade fasader med mer miljö vänliga alternativ, fyller Mosaskivorna sin plats mer än väl. De är snygga, ger byggnaderna karaktär samtidigt som det ekologiska fotavtrycket minimeras, säger Thomas Nordendahl och fortsätter; det är en intressant produkt som tar ansvar för framtida arbete. Det har helt enkelt blivit enklare att skapa extraordinära byggnader.

Mer information om miljösmarta keramiska fasadskivor från Mosa och
kompletta ventilerade fasader, kontakta:

Thomas Nordendahl, Technical Manager. thomas.nordendahl@ergofast.se

Få nyheter om byggmaterial & produkter - direkt i inkorgen


Genom att surfa vidare på vår hemsida och använda våra tjänster så godkänner du till att vi samlar in data om dina besök.
Läs mer...

OK, jag förstår