Entrétak i glas - olika modeller och utförande

Datum: 4 Mar 2019

Ett entrétak med glas gör din entré både trevlig och inbjudande. Vi har flera olika modeller i varierande design och utförande.

Bjud in besök med ett trevligt entrétak i glas. Det ger dessutom ett enkelt och snyggt skydd mot regn när man öppnar dörren i höstrusket. Alla våra tak är testade och godkända för snölaster inom hela Sverige. Alla glas är härdade och laminerade säkerhetsglas för bästa styrka och säkerhet.

Enkla att montera och håller högsta kvalitet. Taken lutar mellan 5 till 7 grader för avrinning och snö.

Större objekt
Vi har under åren levererat och även installerat entrétak till flera olika större projekt. Både standardmått och i mer specialutförande som vi tagit fram ihop med beställare eller arkitekt. Vi har mångårig kunskap och erfarenhet om viktlaster, infästningar i varierande fasadmtrl mm. Kontakta oss gärna med era önskemål eller krav på utformning.

När Inoxa AB startades var den gemensamma nämnaren det stora intresset för glas som material och i de olika miljöer där glas kommer till sin rätt, ofta i kombination med andra spännande material som tex rostfritt, trä och aluminium.

Vi har även egna varumärken med egen tillverkning och utför en ständig produktutveckling med en strävan att hela tiden ligga i främsta ledet som en av Sveriges ledande leverantör och utvecklare inom räcken. Med tiden låg det nära till hands att utveckla oss inom närliggande produkter inom samma materialsegment såsom entrétak i glas, ledstänger mm.

Mer om produkten Entrétak i glas

Entrétak i glas

Gör din entré till en inbjudande atmosfär med ett entretak i rostfritt och glas. Vi har tre olika modeller och i varierande design.

Entrétak i glas

Entrétak i glas

Ett entrétak med glas gör din entré både trevlig och inbjudande.

Läs mer

CAD exempel finnes på varje resp. produktsida

Läs mer

Få nyheter om byggmaterial & produkter - direkt i inkorgen


Genom att surfa vidare på vår hemsida och använda våra tjänster så godkänner du till att vi samlar in data om dina besök.
Läs mer...

OK, jag förstår