EntraQuick®-snabbvikgrind QFG

Datum: 10 Sep 2018

Vår QFG EntraQuick® snabbvikgrind är en typtestad, spårlös dubbel-grind som är idealisk för att hålla din uppfart säker. Den snabba öppnings- och stängningshastigheten möjliggör öppning och stängning efter varje ingång eller utgång. Den har hög hastighet, stabilitet och är mycket pålitlig och lågt behov av underhåll.

Med de TÜV typtestade snabbvikgrindarna EntraQuick® får du skydd i full höjd i stängt läge. På grund av sin spårfria design erbjuder den obegränsad säkerhet för varje infart eller utfart. Det är helt fribärande och har utformats med rationalitet i åtanke. EntraQuick® konkurrerar mot både skjutgrindar och bommar samtidigt!

När hastighet är allt
Snabbvikgrindarnas extremt höga hastighet möjliggör snabb stängning efter varje passage. Detta gör att det effektivt stöder smidiga arbetsflöden i daglig drift! Vidare behövs inget återställningsområde. På grund av sin solida konstruktion och den geniala rörelsen är EntraQuick® särskilt stabil och kräver inte ett extra golvlås i stängt läge.

Snabb och enkel installation
EntraQuick® kan installeras enkelt och snabbt tack vare förmonterade stolpar och vikblad. Den drivs av två växelströmsmotorer. Grinden lämnar vikten inåt mot det säkra området och varje blad kan öppnas separat om det behövs.

Få nyheter om byggmaterial & produkter - direkt i inkorgen

Genom att surfa vidare på vår hemsida och använda våra tjänster så godkänner du till att vi samlar in data om dina besök.
Läs mer...