En värld utan kompromisser

Datum: 17 Okt 2018

Minskad risk för driftstörningar, ökad livslängd på komponenter och förbättrad energiöverföring får du genom rätt tryck och när luft och smuts lyser med sin frånvaro. Armatec är huvuddistributör för Reflex som erbjuder ett komplett utbud inom tryckhållning och expansion, undertrycksavgasning samt luft- och partikelavskiljning. Sortimentet består av energieffektiva, lättanvända och innovativa produkter som är ekonomiskt hållbara ur ett livscykelperspektiv samt ger låga underhållskostnader. Du får tillgång till både teknisk kunskap på hög nivå och högkvalitativa tekniska lösningar.

Förstahandsvalet hos många experter är Reflexomat Silent Compact, AT 8300. Ett expansionskärl med tystgående kompressor för mjuk och stabil drift i värme- och kylsystem. Med hjälp av välskrivna menyer och intuitiva menyval på produktdisplayer får du en snabb och smidig installation.

Undertrycksavgasaren Servitec AT 8080 är en annan produkt ur Armatecs sortiment som genererar hela 10,6% energibesparing. Även denna installeras och driftsätts enkelt och bidrar till optimerad energitransport i värme- och kylsystem.Hela Reflexsortimentet är köpbart via vår e-handel. Om du inte redan är kund hos oss, kan du enkelt bli det här.

Har du några funderingar är du varmt välkommen att ringa vår växel på 031-89 01 00 eller maila till info@armatec.se

Få nyheter om byggmaterial & produkter - direkt i inkorgen


Genom att surfa vidare på vår hemsida och använda våra tjänster så godkänner du till att vi samlar in data om dina besök.
Läs mer...

OK, jag förstår