En modern tid, kräver en modern låssmed!

Datum: 13 Dec 2019

En modern tid kräver en modern låssmed – Samuelsson & Partner, Sveriges enda Digitala låssmed®

De många fördelarna med den digitala låstekniken gör att låsbranschen till slut också har mött den digitala revolutionen på bred front. Förlorade nycklar kan spärras och behörigheter kan förändras – nyckelhanteringen blir enklare och ger full kontroll på nycklar, lås och passager. En investering för framtiden som både ger trygghet, säkerhet och bättre ekonomi.

Samuelsson & Partner – Digital Låssmed® är Sveriges enda renodlade specialist på moderna låssystem och vi finns med hela vägen. Från rådgivning, projektering och installation till utbildning, support och efterservice. Vi erbjuder unika tjänster som exempelvis ett Intelligent Nyckelskåp – nyckelutdelning dygnet runt på distans, ett digitalt projekteringsverktyg, ett webb- och appverktyg för service, nyckelbeställningar med mera. Vi ser till att våra kunder får ut maximal valuta för sin investering och att den digitala tekniken utnyttjas på bästa möjliga sätt. Ny teknik kräver ny kunskap! – Vi har den!

Sitter du fast i det gamla!
Det mesta har blivit digitalt och det gäller även lås och nycklar. Den digitala låstekniken har så många fördelar, både när det gäller säkerhet, miljömedvetenhet och ekonomi i jämförelse med mekaniska lås.Samuelsson & Partner är en digital låssmed som ger företag & organisationer kontroll, enkelhet och trygghet – med lösningar som ständigt bryter ny mark.

Referensprojekt från Samuelsson & Partner AB

Humlegården Fastigheter

Humlegården Fastigheter

Ombyggnad | Stockholm | ca 30 mkr

Ombyggnad av kontorshus som består av en byggnad i Stockholm. Själva byggnati...

StikkiNikki

StikkiNikki

Stockholm

Få nyheter om byggmaterial & produkter - direkt i inkorgen


Genom att surfa vidare på vår hemsida och använda våra tjänster så godkänner du till att vi samlar in data om dina besök.
Läs mer...

OK, jag förstår