Elslutbleck med marknadens lägsta strömförbrukning

Datum: 1 Okt 2019

SAFETRON lanserar ny elektronik i sina elslutbleck ES17 och ES19 vilket ger ännu lägre strömförbrukning.

Nu drar ES17 och ES19 endast 35mA som mest oavsett 12-24VDC, oavsett rättvänd eller omvänd funktion, vilket ger marknadens lägsta strömförbrukning i kombination med ett av marknadens högsta listtryck i segmentet.

Detta bidrar i sin tur starkt till en mer kostnadseffektiv dörrmiljö, speciellt i större anläggningar där dimensionering av transformatorer och batteribackup annars kan innebära en stor kostnad.

SAFETRON ES17/ES19 är elslutbleck av typen standard med listtrycksteknik som passar till branddörrar med normalt ställda krav på säkerhet men höga krav på driftsäkerhet.

Dessa elslutbleck passar bra som daglåsning i skalskydd och internlåsning inom handel, kontor, sjukvården och industri eller i entréer och allmänna utrymmen i flerbostadshus.

Skillnaden mellan SAFETRON ES17 och ES19 är att ES19 är certifierat och CE-märkt för användning i brandcellsgränser högst brandteknisk klass 120 min.

Både ES17 och ES19 har listtrycksteknik vilket innebär att låset öppnar trots att tryck mot dörren föreligger. Listtryck är ett normalt förekommande fenomen ofta orsakat av exempelvis övertryck i fastigheten, skeva dörrar eller att snö/grus hamnat i dörrspringan. ES 19 eliminerar dessa problem och förhindrar onödiga driftstopp.

För mer information besök www.safetron.com

Mer om produkten Elslutbleck ES17

Elslutbleck ES17

Elslutbleck av typen standard med listtrycksteknik och multispänning.

Elslutbleck ES17

Produktblad ES 17 Elslutbleck

Läs mer

Produkthäfte Elslutbleck

Läs mer

Produktguide

Läs mer

Produktöversättning

Läs mer

Safetron Produktkatalog - Komplett katalog 2019

Läs mer

Byggvarudeklaration BVD3 SAFETRON Elslutbleck ES 17

Läs mer

Byggvarudeklaration BVD3 SAFETRON Slutbleck

Läs mer

Få nyheter om byggmaterial & produkter - direkt i inkorgen


Genom att surfa vidare på vår hemsida och använda våra tjänster så godkänner du till att vi samlar in data om dina besök.
Läs mer...

OK, jag förstår