Eldstad utan skorsten för privatpersoner och företag

Datum: 15 Feb 2018

Har du alltid drömt om en kamin och en plats för en värmande, flammande brasa? Har det faktum att du bor i lägenhet kommit i vägen? Då är en skorstensfri eldstad lösningen för dig.

Denna typen av kamin drivs av miljövänlig bioetanol och är både rök- och sotfri. Just därför krävs ingen skorsten eller ventilation, och du behöver aldrig oroa dig för jobbig hantering av aska eller ved.

Välj mellan en fristående kamin som kan flyttas runt mellan lika rum och som gör det möjligt att faktiskt inreda med eld, eller en fast väggkamin utan skorsten. Det sistnämnde alternativet passar till exempel för barnfamiljer med begränsat utrymme och behov av barnsäkra lösningar.

Unikt mervärde
Eld och brasor är någonting som har samlat människor genom historien, men bara för det är ett gammalt fenomen så behöver eldandet inte nödvändigtvis ske under strikt traditionella former. En modern och formstark eldstad utan skorsten bidrar ytterligare till upplevelsen av brasan, och är en energieffektiv och inspirerande lösning.

Även för företag
En fristående kamin passar också för företag eller verksamheter som exempelvis vill skapa mer stämningsfulla miljöer i möteslokaler eller receptioner. Restauranger och foajéer är andra platser där denna typ av kamin kan bidra till en mer trivsam, varm och intagande upplevelse för alla gäster och besökare.

Hantverk och kvalitet
Oavsett om du önskar ett mer trivsamt hem eller om du är en företagare som vill skapa en härlig och gästvänlig atmosfär så passar en eldstad utan skorsten utmärkt. Det finns många olika modeller och färger att välja bland, beroende på smak och förutsättningar. Oavsett vad väljer så kan du alltid vara säker på att du investerar i en gedigen produkt av bästa kvalitet.

Kontakta Vauni för mer information om pris för en väggkamin.

BESTÄLL SPISBRÄNSLE Snabbt och enkelt direkt hem till Dig! Läs mer här!

Få nyheter om byggmaterial & produkter - direkt i inkorgen


Genom att surfa vidare på vår hemsida och använda våra tjänster så godkänner du till att vi samlar in data om dina besök.
Läs mer...

OK, jag förstår