Egna lösningar sedan 1975

Datum: 13 Sep 2019

Oavsett var vi människor befinner oss, är vi beroende av god luftkvalitet. Att ha rätt lösning för ventilation, värme och kyla skapar ett hälsosamt klimat, där vi andas renare och byggnaderna mår bättre.

1975 började Svenska Westaflex utveckla effektiva kanaler för ventilation, fordon och skorsten.


För oss är det självklart att ha tillverkningen i huset. Att kontrollera alla delar i produktionen ger oss möjlighet att erbjuda dig snabba omställningar, skräddarsydda lösningar, säker kvalitet och mycket hög leveranssäkerhet. Vi värnar om våra leverantörer där kvalitet går hand i hand med ett nära geografiskt läge som minimerar vårt avtryck på miljön. Därför finner ni våra samarbetspartners i Sverige och närliggande länder.

Vi tror på långsiktiga relationer där vi lär känna varandra och förstår varandras behov och kan föra dialog. Det utvecklar genomtänkta produkter för olika behov och önskemål. Våra medarbetare har mångårig branscherfarenhet, deras yrkesstolthet är det som skapar vår jämna och höga kvalitet.

Ventilation
Ett väl fungerande ventilationssystem är avgörande för att både människor och byggnader ska må väl och hålla sig friska. Med vår kompetens har vi möjlighet att anpassa våra produkter efter önskemål redan på projekteringsstadiet. Vi tillverkar produkter för allt från stora industrikomplex till mindre fabriker, byggnader och småhus. Tillsammans med våra kunder skapar vi ren och fräsch luft som är bra för hälsan. För såväl nyproduktion som renovering.

Fordon
Rätt utvald slang för värme, kyl eller avgas gynnar både ett sunt inomhusklimat och ger en skön komfort. Westaflex slangar finns för bil, båt och husvagn/husbil men också för tyngre trafik som lastbil, buss och tåg. Vi tillverkar slangarna i Sverige, i material anpassade efter nordiska förhållanden. Eftersom vi producerar slangarna i egen fabrik, kan också special tillverka produkter efter era önskemål.

Skorsten
Det är viktigt att se eldningskälla och skorsten som en fungerande helhet. Vi har kunskap om vad skorstenen betyder för funktion och verkningsgrad i eldstad och spis. Fråga oss gärna om råd för bästa anpassning.

Vi har skorstensprodukter för villa, fastighet och industri.

Vårt dimensionsprogram är utvecklat för att du skall slippa kompromissa. Vi har en mängd olika utföranden och kan även tillhandahålla specialtillbehören för exakt anpassade lösningar. Våra insatsrör kan böjas ner till minimal böjningsradie, vilket gör monteringen enkel och säker även vid svåra förhållanden.

Vi finns tillhands
Har du funderingar, frågor eller behöver hjälp att lösa ett problem, är du alltid välkommen att ringa oss.

Få nyheter om byggmaterial & produkter - direkt i inkorgen


Genom att surfa vidare på vår hemsida och använda våra tjänster så godkänner du till att vi samlar in data om dina besök.
Läs mer...

OK, jag förstår