• Eder multicontrol​ - när resultatet räknas!

Eder multicontrol​ - när resultatet räknas!

Multicontrolprodukterna är snyggt utformade kompletta kombinationsutrustningar med marknadens bästa funktion, längsta livslängd och lägsta driftskostnad. De är utvecklade för optimal avgasning, expansion och tryckhållning med automatisk/kontrollerad spädmatning i slutna värme och kylsystem enligt SS EN12828:2012+A1:2014.

Eder multicontrol är besiktningsbefriade baserade på Eders patenterade teknik och den enda avgasningstekniken på marknaden som klarar av att avgasa hela systemet till <0,1mg syre/liter systemmedia vilket är ett måste för att eliminera kemisk korrosion!

FASTIGHETSMÄSSAN 2017 - Monter P:07 Kistamässan, Stockholm 15-16 mars!
Vi är tacksamma för all uppmärksamhet och alla trevliga möten vi hade på Fastighetsmässan 2015. Så självklart kommer vi att ställa ut även i år på 2017 års Fastighetsmässa.

Kom och besök oss i monter P:07! Vi kommer bl.a att visa EDER multicontrol - marknadens enda avgasningsutrustning som klarar av att skapa ett avgasat energisystem (d.v.s. <0.1mg syre/liter systemmedia). Ett avgasat media har större täthet (bär mer energi) vilket innebär en besparingspotential med lägre driftskostnader och miljöbelastning som resultat.

Läs mer om multicontrol på vår hemsida! Här kan laddar ni ner Er biljett för fri entrè på mässan.

Väl mött! - Håkan och Bror

Dokumentation
Vår policy för datahantering, integritet och cookies

Genom att surfa vidare på vår hemsida och använda våra tjänster så godkänner du till att vi samlar in data om dina besök. I vår integritetspolicy förklarar vi vilken data vi samlar in, varför vi samlar in den och vad vi använder den till. Läs mer...

OK, jag förstår