ECO - ett grönt val av ytterdörrar

Datum: 13 Nov 2019

En viktig del i att energieffektivisera är att bygga så täta hus som möjligt, och på så vis minimera energiförlusten. När du väljer ECO till din ytterdörr, sidoljus eller överljus från Swedoor, får du en produkt med extremt goda isoleringsegenskaper (lågt U-värde) och med hållbart materialval, baserat på de bästa miljöegenskaperna.

ECO är ett tillval som är applicerbart på i princip samtliga ytterdörrsmodeller i ADVANCE-LINE från Swedoor. Dörrarna är tjockare än vanliga ytterdörrar, 77 mm, har tre gångjärn och en kvistfri karm med bättre ytfinish. Sido- och överljus med tillvalet ECO har också de en kvistfri karm, och en smalare profil vilket ger större glasyta. Alla sido- och överljus, och dörrar med glasöppning förses med högisolerande 3-glaskasetter.

De flesta komponenter i dessa produkter är träbaserade och materialet är spårbart i hela processen för att säkra ett hållbart skogsbruk i överensstämmelse med FSC (Forest Stewardship Council och EUTR (European Timber Regulation).

Få nyheter om byggmaterial & produkter - direkt i inkorgen


Genom att surfa vidare på vår hemsida och använda våra tjänster så godkänner du till att vi samlar in data om dina besök.
Läs mer...

OK, jag förstår