Duschar med Modbus och Bacnet!

Datum: 10 Okt 2014

Duschar, WC och andra tappställen i publik miljö kan nu kopplas till byggnadens BMS (Building management System) med Modbus eller Bacnet via TCP/IP. Med ACSS system A3000 Open kan driftpersonal direkt få information om tex en magnetventil har slutat fungera i en dusch.

Personal kan ta med sig rätt reservdel på en gång, och utan vidare felsökning, byta rätt del. Det är inte ovanligt att det annars tar dagar innan rätt person får information att något är fel, och då måste ”hen” ta sig dit och först felsöka, för att sedan åka tillbaka vid ett senare tillfälle med rätt reservdel och åtgärda felet.

A3000 Open registrerar också vattenförbrukning och temperaturer från respektive tappställe. Systemet har även en mycket energieffektiv hetvattenspolning (legionellaspolning) som också kan styras via det överordnade styrsystemet (BMS).

Systemet A3000 Open har funnits i 7 år och uppdateras kontinuerligt med ny funktionalitet. En utveckling som även de tidigare användarna av A3000 Open kan ta del av.

Några av de senaste installationerna:
Kokpunkten, Sveriges första actionbad, Västerås
Ystad Arena, Badhus
Midgårdsbadet, Badhus, Sigtuna

Få nyheter om byggmaterial & produkter - direkt i inkorgen


Genom att surfa vidare på vår hemsida och använda våra tjänster så godkänner du till att vi samlar in data om dina besök.
Läs mer...

OK, jag förstår