Dörrskyltar, märkbrickor & namnskyltar i mässing

Datum: 18 Jun 2019

Skyltmax.se har visat att det inte behöver vara svårt att handla skyltar. Med det webbaserade designverktyget, Skyltomaten, kan kunderna skräddarsy sina skyltar efter eget behov. Nu utökar e-handlaren produktsortimentet och presenterar mässingsskyltar i större format. För den som letar efter en elegant dörrskylt till hemmet eller företaget behöver bara klicka in på hemsidan och börja designa!

Mässingsskyltar i storformat
Skyltmax erbjuder mässingsskyltar i olika färg, form och storlek. Alla är anpassade för både inom- och utomhusbruk och tillverkas med digitaltryck. Det senaste tillskottet i sortimentet är blank mässing i storlekarna 400x300 mm, 400x200 mm samt 300x200 mm.

”Vi har sedan en tid tillbaka kunnat erbjuda våra kunder dörrskyltar i mässing och det har varit en framgångsrik produkt. Under resans gång har vi förstått att våra kunder vill ha dessa i ännu större format. Vi har därför fokuserat på att hitta bra leverantörer och testat en mängd olika produkter innan vi hittat det vi letat efter. Vi vill kunna erbjuda ett så stort sortiment som möjligt”, menar Oskar, produktspecialist på Skyltmax.

Om Skyltmax
Sedan starten 2008 har Skyltmax levererat över tre miljoner skyltar till fler än 80 länder världen över. Det unika designverktyget gör det enkelt för användaren att utforma skyltar helt efter egen önskan. Material, storlek, färg, form, typsnitt, bilder och andra funktioner finns att tillgå på designsidan. Inom Sverige sker leverans inom en vecka och det finns inga startkostnader eller minimibelopp för en beställning. Alla företagets kunder, privatpersoner och företag, omfattas av en nöjd kund-garanti.

Vill du veta mer om Skyltmax produkter, få tips och råd kring material eller behöver en offert? Kontakta kundservice på info@skyltmax.se eller ring 031–448178.

Mer om produkten Mässingsskyltar

Mässingsskyltar

Vill du ha en stilig dörrskylt eller kanske en märkskylt i mässing? Vi har ett urval av snygga mässingsskyltar i olika utföranden och storlekar. Våra mässingsskyltar är hållbara, väderbeständiga skyltar av hög kvalitet som lämpar sig utmärkt för utomhusbruk.

Mässingsskyltar

Mässingsskyltar

Produktöversikt

Läs mer

Mässingsskyltar

Mässingsskyltar

Börja designa din skylt

Läs mer

Ladda ner vår skrivbordsapp


Få nyheter om byggmaterial & produkter - direkt i inkorgen

Genom att surfa vidare på vår hemsida och använda våra tjänster så godkänner du till att vi samlar in data om dina besök.
Läs mer...