Dörrlås med Bluetooth och kod

Tilldela access och låt gästerna öppna med mobilen. Dörrlås för publika inomhusmiljöer så som hotell, B&B och vandrarhem. Tekniken ger stora fördelar då anläggningen är obemannad. Till dörrlåsen finns kompletterande produkter för ytterdörr, programvara och app.

Hur går det till?

Uppgift:
Gästen bokar sin vistelse och meddelar sen ankomst då anläggningen är obemannad alternativt har bokat på en webportal.

Hantering: Ni lägger in gästen med rumsnummer och ankomst samt eventuellt ut-checkning i programmet. Programmet returnerar två koder till kunden. Ni kan ange dessa över telefon, sms eller mejl. Gästen knappar vid ankomst in de två koderna på låset och får tillträde. Resten av vistelsen behöver gästen bara slå in den kortare ”andra koden” för access till rummet. Koden kommer upphöra att fungera efter angivet utcheckningsdatum.

Koden kommer bara att fungera mellan den av er angivna in och utcheckningstiden utan att ha kommunicerat med programvaran. Magiskt!

Se använadrguide: TGK Användarguide.

Inget av ovanstående kräver kommunikation mellan lås och programvara. Läs mer på System TGK.

Vår policy för datahantering, integritet och cookies

Genom att surfa vidare på vår hemsida och använda våra tjänster så godkänner du till att vi samlar in data om dina besök. I vår integritetspolicy förklarar vi vilken data vi samlar in, varför vi samlar in den och vad vi använder den till. Läs mer...

OK, jag förstår