Dörr- & fönsterbeslag som gör skillnad

Datum: 24 Apr 2019

Securistyle parallellgångjärn, den moderna tekniken att öppna fönster, parallellt istället för uppåt, nedåt eller i sidled. Detta bidrar till bättre ventilation, ekonomi, högre säkerhet och en diskret design. Ventilationen gör att den gamla luften går ut uppåt och den nya friska kommer in nedåt. Ekonomi för att ventilation av lokaler sker mer effektivt med förkortad ventilationstid. Högre säkerhet för att fönstret inte öppnar mer än inställt mått. Design för att fasadens utseende inte ändras nämnvärt på distans.

Eclisse pocketkam, inbyggd skjutdörrskassett i vägg för att spara plats utan skrymmande slagdörrar. Varje skjutdörr sparar cirka en kvadratmeter i bostadsyta och finns i olika utföranden. Raklöpande, böjda, teleskop, enkla och dubbla. Finns för trä- resp. glasdörr.

AGB Lift & Slide, det moderna skjutdörrsystemet som gör skillnaden mellan ute och inne så liten som möjligt. Det är en flexibel produkt lätt att använda i både på trä och aluminium. Gör att du kan öppna ända upp till 3 x 3 meter fritt ut mot naturen.

Göthes Industribeslag AB är en erfaren grossist och distributör av lås- och beslagssystem. Oavsett om det är trä, aluminium, stål eller pvc så har vi de lås och beslag som efterfrågas.

Vi tillhandahåller alla typer av; dörr-, fönsterbeslag, mekaniska - automatiska dörrstängarfunktioner, utrymningsbeslag, mekaniska - elektroniska lås samt byggnadsbeslag.

Vårt omfattande materialcentrum i Falun har mer än 10 000 olika lås- & beslagsartiklar i lager. Förutom huvudkontoret i Falun finns filialer i Stockholm och Göteborg.

Mer om produkten Eclisse Skjutdörrbeslag

Eclisse Skjutdörrbeslag

Eclisse system är enkel, funktionell stark och tillförlitlig. Möjligheterna att förvandla din omgivning genom att skapa nytt, användbart utrymme är oändliga.

Eclisse pocketkarm erbjuder ett perfekt platsbesparande alternativ till en traditionell gångjärnsdörr. Idealisk för alla typer av rum där du vill maximera den användbara golvytan i en fastighet.

Eclisse pocketkarm är snabb och enkel att installera.

Pocketkarm enkel

Pocketkarm enkel

Produktöversikt

Läs mer

Pocketkarm dubbel

Pocketkarm dubbel

Produktöversikt

Läs mer

Självstängande system för enkeldörr
Aluminiumprofil för dörrstyrning
Mjukstängning för självstängande system
Mjukstängning för enkeldörr max 40 kg
Mjukstängning för enkeldörr max 40-60 kg
Dubbeldörrskoordinering med mjukstängning
Mjukstängare Eclisse Bias
Mjukstängare Bias med anti-slam
List-kit för pocketkarm

Ladda ner vår skrivbordsapp


Få nyheter om byggmaterial & produkter - direkt i inkorgen

Genom att surfa vidare på vår hemsida och använda våra tjänster så godkänner du till att vi samlar in data om dina besök.
Läs mer...