Digitalisera ditt byggprojekt med hjälp av Congrid

Datum: 18 Nov 2019

Congrid grundades 2013 av ett team byggprojektledare som blev frustrerade att jobba med penna, papper och Excel-filer för att hantera kvalitets- och säkerhetsdokumentationen på byggarbetsplatsen. Congrids molnbaserade programvara erbjuder användarna en plattform för hantering av kvalitets- och säkerhetskontroll vid alla byggprojekt, vilket minskar kvalitetskostnaderna, förbättrar säkerheten och maximerar produktiviteten på byggplatsen. Kunderna är stora och mellanstora fastighetsutvecklare, byggkonsulter, huvudentreprenörer samt underentreprenörer i Norden.

Vår lösning introducerar en plattform för att hantera alla kvalitets- och säkerhetshanteringar i alla byggprojekt. Det förbättrar hur information dokumenteras och delas mellan personer som är involverade i projektet och hjälper till att maximera platsproduktivitet. Med centraliserad projektkommunikation kan alla oavsett var de befinner sig ha åtkomst till programvaran utan att springa fram och tillbaka mellan byggarbetsplatsen och kontoret för att få den information som krävs. Läs mer!

Här kan du läsa om några av våra kunders erfarenheter:

Bonava vill förnya byggbranschen i samarbete med Congrid


Tom Helenius och Olli Niemelä önskar att förutom de stora byggbolagen även mindre företag och underentreprenörer skulle ta Congrid-applikationen i bruk. På detta sätt delas informationen mer öppet mellan olika parter och byggbranschen förnyas på längre sikt. Läs mer!

Congrid gör informationsdelning enkelt


WSP Finland är ett expertföretag inom flera branscher som erbjuder byggföretag alla byggtjänster från ett och samma ställe. För sin säkerhets- och kvalitetskontroller använder WSP Finland Congrid-programvaran. I det molnbaserade programmet finns all viktig information säkert lagrat på ett ställe, enkelt delbart. Läs mer!

Den digitala byggplattformen – Enköping först ut i Sverige


Det har länge talats om den digitaliserade byggarbetsplatsen, men hittills har svenska byggföretag fått söka sig till flera olika system om man velat digitalisera hela byggprocessen. Byggföretaget Cobab är först ut i Sverige med att använda plattformen som redan revolutionerat byggbranschen i Finland. Läs mer!

Få nyheter om byggmaterial & produkter - direkt i inkorgen


Genom att surfa vidare på vår hemsida och använda våra tjänster så godkänner du till att vi samlar in data om dina besök.
Läs mer...

OK, jag förstår